LIRE ET ECRIRE NAMUR

Contactgegevens LIRE ET ECRIRE NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIRE ET ECRIRE NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIRE ET ECRIRE NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RELIS NAMURWES 1; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81741004 (+32-81741004) 81741004 (+32-81741004)

Fax (fax): +32 (16) 552-69-24 +32 (16) 552-69-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIRE ET ECRIRE NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIRE ET ECRIRE NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIRE ET ECRIRE NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIRE ET ECRIRE NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIRE ET ECRIRE NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIRE ET ECRIRE NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIRE ET ECRIRE NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIRE ET ECRIRE NAMUR
Products information LIRE ET ECRIRE NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE08306732177
Ondernemingsnummer: 7695617675
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activit茅s: Enseignement pour Analphab猫tes.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIRE ET ECRIRE NAMUR
(Get full report from official database of BE for LIRE ET ECRIRE NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIRE ET ECRIRE NAMUR
Addition kinds of activities for LIRE ET ECRIRE NAMUR

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
30690104. Fontein spuiten, rubber | Fountain syringes, rubber
32690403. Vazen, aardewerk | Vases, pottery
35419905. Snij- en afwerkmachines | Gear cutting and finishing machines
39930000. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop

Werken bij LIRE ET ECRIRE NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIRE ET ECRIRE NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIRE ET ECRIRE NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIRE ET ECRIRE NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

Zoek naar antwoorden van LIRE ET ECRIRE NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of LIRE ET ECRIRE NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIRE ET ECRIRE NAMUR. Laat een reactie achter voor LIRE ET ECRIRE NAMUR. LIRE ET ECRIRE NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIRE ET ECRIRE NAMUR. Leave a respond for LIRE ET ECRIRE NAMUR. LIRE ET ECRIRE NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIRE ET ECRIRE NAMUR op de google maps. Adres en contacten LIRE ET ECRIRE NAMUR
Location of LIRE ET ECRIRE NAMUR on the google maps. Address and contacts of LIRE ET ECRIRE NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LIRE ET ECRIRE NAMUR LIRE ET ECRIRE NAMUR: SABINE HOFMAN | Dinez chez Soi S.P.R.L. | de Froidmont Guy | JAN DE WITTE | NOVARTIS CONSUMER HEALTH/ZYMA BENELUX

Other related companies as LIRE ET ECRIRE NAMUR: SABINE HOFMAN | Dinez chez Soi S.P.R.L. | de Froidmont Guy | JAN DE WITTE | NOVARTIS CONSUMER HEALTH/ZYMA BENELUX

LIRE ET ECRIRE NAMUR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIRE ET ECRIRE NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08306732177. Het bedrijf LIRE ET ECRIRE NAMUR bevindt zich op het adres: RUE RELIS NAMURWES 1; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Enseignement pour Analphab猫tes..
De hoofdactiviteit van LIRE ET ECRIRE NAMUR is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIRE ET ECRIRE NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIRE ET ECRIRE NAMUR, openstaande posities, locatie van LIRE ET ECRIRE NAMUR op de kaart.

LIRE ET ECRIRE NAMUR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIRE ET ECRIRE NAMUR, company assigned to the tax number BE08306732177. The company LIRE ET ECRIRE NAMUR is located at the address: RUE RELIS NAMURWES 1; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Enseignement pour Analphab猫tes..
The main activity of LIRE ET ECRIRE NAMUR is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIRE ET ECRIRE NAMUR is not available. You also can look at reviews of LIRE ET ECRIRE NAMUR, open positions, location of LIRE ET ECRIRE NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIRE ET ECRIRE NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIRE ET ECRIRE NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIRE ET ECRIRE NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIRE ET ECRIRE NAMUR, employees, financial statistics.