de Froidmont Guy

Contactgegevens de Froidmont Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Froidmont Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Froidmont Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Gollet 40; 4600; Visé, België

Telefoon (phone): 04 379 25 32 (+32-04 379 25 32) 04 379 25 32 (+32-04 379 25 32)

Fax (fax): 04 379 25 32 (+32-04 379 25 32) 04 379 25 32 (+32-04 379 25 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Froidmont Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Froidmont Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Froidmont Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Froidmont Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Froidmont Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Froidmont Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Froidmont Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Froidmont Guy
Products information de Froidmont Guy

BTW identificatienummer (tax): BE08155395507
Ondernemingsnummer: 4996551513
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in de Froidmont Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Froidmont Guy
(Get full report from official database of BE for de Froidmont Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Froidmont Guy
Addition kinds of activities for de Froidmont Guy

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
202100. Creamery boter | Creamery butter
02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
51530102. Maïs | Corn
51940000. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
58120109. Japans restaurant | Japanese restaurant
79970301. Gun club, lidmaatschap | Gun club, membership

Werken bij de Froidmont Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Froidmont Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Froidmont Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Froidmont Guy. Looking for open vacancies in other companies

 • Sorteerder planten (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

 • Verkoper Bouw (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

 • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

 • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

 • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

 • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

 • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

 • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T LOGOBLOK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van de Froidmont Guy in sociale netwerken
Look for responds of de Froidmont Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Froidmont Guy. Laat een reactie achter voor de Froidmont Guy. de Froidmont Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Froidmont Guy. Leave a respond for de Froidmont Guy. de Froidmont Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Froidmont Guy op de google maps. Adres en contacten de Froidmont Guy
Location of de Froidmont Guy on the google maps. Address and contacts of de Froidmont Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come de Froidmont Guy de Froidmont Guy: DKV BELGIUM SA | J.C. JIGOTAI HOBOKEN | EMILE FLAMANT | DRIESEN nv | JOOST HENDRIX

Other related companies as de Froidmont Guy: DKV BELGIUM SA | J.C. JIGOTAI HOBOKEN | EMILE FLAMANT | DRIESEN nv | JOOST HENDRIX

de Froidmont Guy is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Froidmont Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08155395507. Het bedrijf de Froidmont Guy bevindt zich op het adres: Rue du Gollet 40; 4600; Visé. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in de Froidmont Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Froidmont Guy is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Froidmont Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Froidmont Guy, openstaande posities, locatie van de Froidmont Guy op de kaart.

de Froidmont Guy is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Froidmont Guy, company assigned to the tax number BE08155395507. The company de Froidmont Guy is located at the address: Rue du Gollet 40; 4600; Visé. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in de Froidmont Guy were not found.
The main activity of de Froidmont Guy is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of de Froidmont Guy is not available. You also can look at reviews of de Froidmont Guy, open positions, location of de Froidmont Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Froidmont Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Froidmont Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Froidmont Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Froidmont Guy, employees, financial statistics.