FRITUUR ROZENDAAL

Contactgegevens FRITUUR ROZENDAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR ROZENDAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR ROZENDAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 233; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11322208 (+32-11322208) 11322208 (+32-11322208)

Fax (fax): +32 (87) 106-59-78 +32 (87) 106-59-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR ROZENDAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR ROZENDAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR ROZENDAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR ROZENDAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR ROZENDAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR ROZENDAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR ROZENDAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR ROZENDAAL
Products information FRITUUR ROZENDAAL

BTW identificatienummer (tax): BE05245117187
Ondernemingsnummer: 2714691162
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FRITUUR ROZENDAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR ROZENDAAL
(Get full report from official database of BE for FRITUUR ROZENDAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR ROZENDAAL
Addition kinds of activities for FRITUUR ROZENDAAL

01799913. Mango Grove | Mango grove
25999900. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
35190202. Motor starters, pneumatisch | Engine starters, pneumatic
36480106. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij FRITUUR ROZENDAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR ROZENDAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR ROZENDAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR ROZENDAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

Zoek naar antwoorden van FRITUUR ROZENDAAL in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR ROZENDAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR ROZENDAAL. Laat een reactie achter voor FRITUUR ROZENDAAL. FRITUUR ROZENDAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR ROZENDAAL. Leave a respond for FRITUUR ROZENDAAL. FRITUUR ROZENDAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR ROZENDAAL op de google maps. Adres en contacten FRITUUR ROZENDAAL
Location of FRITUUR ROZENDAAL on the google maps. Address and contacts of FRITUUR ROZENDAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR ROZENDAAL FRITUUR ROZENDAAL: Fagnoul D (coiffure) | GARAGE DE L'UNION | EUROJARDIN | ADVIDIA M.G.M.P RABAU | A. BAIJOT

Other related companies as FRITUUR ROZENDAAL: Fagnoul D (coiffure) | GARAGE DE L'UNION | EUROJARDIN | ADVIDIA M.G.M.P RABAU | A. BAIJOT

FRITUUR ROZENDAAL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR ROZENDAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05245117187. Het bedrijf FRITUUR ROZENDAAL bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 233; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR ROZENDAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR ROZENDAAL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR ROZENDAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR ROZENDAAL, openstaande posities, locatie van FRITUUR ROZENDAAL op de kaart.

FRITUUR ROZENDAAL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR ROZENDAAL, company assigned to the tax number BE05245117187. The company FRITUUR ROZENDAAL is located at the address: NIEUWSTRAAT 233; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in FRITUUR ROZENDAAL were not found.
The main activity of FRITUUR ROZENDAAL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR ROZENDAAL is not available. You also can look at reviews of FRITUUR ROZENDAAL, open positions, location of FRITUUR ROZENDAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR ROZENDAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR ROZENDAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR ROZENDAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR ROZENDAAL, employees, financial statistics.