FRITUUR JULES & MARIA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FRITUUR JULES & MARIA
Private companiesMetal Mining • FRITUUR JULES & MARIA

Contactgegevens FRITUUR JULES & MARIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR JULES & MARIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR JULES & MARIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALEISSTRAAT 138; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32387755 32387755

Fax (fax): +32 (83) 616-48-90 +32 (83) 616-48-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR JULES & MARIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR JULES & MARIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR JULES & MARIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR JULES & MARIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR JULES & MARIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR JULES & MARIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR JULES & MARIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR JULES & MARIA
Products information FRITUUR JULES & MARIA

BTW identificatienummer (tax): BE06388519287
Ondernemingsnummer: 1268615722
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FRITUUR JULES & MARIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR JULES & MARIA
(Get full report from official database of BE for FRITUUR JULES & MARIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR JULES & MARIA
Addition kinds of activities for FRITUUR JULES & MARIA

22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
23930102. Rugsakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Knapsacks, canvas: made from purchased materials
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
38120112. Schuif de hellingindicatoren | Glide slope indicators
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service

Werken bij FRITUUR JULES & MARIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR JULES & MARIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR JULES & MARIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR JULES & MARIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Verkoper telecom (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Orange Belgium, zijn we dringend op zoek naar een Shop Sales executive voor de Orange-Verkooppunt van de Mediamarkt in Zwijnaarde. Je helpt de klanten met alle vragen en speelt in op hun noden Je informeert de klant over de producten en mogelijkheden Daarnaast zorg je voor de algemene orde van de winkel

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van FRITUUR JULES & MARIA in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR JULES & MARIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR JULES & MARIA. Laat een reactie achter voor FRITUUR JULES & MARIA. FRITUUR JULES & MARIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR JULES & MARIA. Leave a respond for FRITUUR JULES & MARIA. FRITUUR JULES & MARIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR JULES & MARIA op de google maps. Adres en contacten FRITUUR JULES & MARIA
Location of FRITUUR JULES & MARIA on the google maps. Address and contacts of FRITUUR JULES & MARIA

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR JULES & MARIA FRITUUR JULES & MARIA: Cryns Pierre | J. VANNESTE | ENTREPRISES BARBE | MAISON BRICE | Baarle's Museum

Other related companies as FRITUUR JULES & MARIA: Cryns Pierre | J. VANNESTE | ENTREPRISES BARBE | MAISON BRICE | Baarle's Museum

FRITUUR JULES & MARIA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR JULES & MARIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06388519287. Het bedrijf FRITUUR JULES & MARIA bevindt zich op het adres: PALEISSTRAAT 138; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR JULES & MARIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR JULES & MARIA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR JULES & MARIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR JULES & MARIA, openstaande posities, locatie van FRITUUR JULES & MARIA op de kaart.

FRITUUR JULES & MARIA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR JULES & MARIA, company assigned to the tax number BE06388519287. The company FRITUUR JULES & MARIA is located at the address: PALEISSTRAAT 138; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in FRITUUR JULES & MARIA were not found.
The main activity of FRITUUR JULES & MARIA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR JULES & MARIA is not available. You also can look at reviews of FRITUUR JULES & MARIA, open positions, location of FRITUUR JULES & MARIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR JULES & MARIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR JULES & MARIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR JULES & MARIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR JULES & MARIA, employees, financial statistics.