ENTREPRISES BARBE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ENTREPRISES BARBE
Private companiesMetal Mining • ENTREPRISES BARBE

Contactgegevens ENTREPRISES BARBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES BARBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES BARBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRIEU DU BOIS 76; 1430; REBECQ, België

Telefoon (phone): 67636578 (+32-67636578) 67636578 (+32-67636578)

Fax (fax): +32 (56) 323-21-79 +32 (56) 323-21-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES BARBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES BARBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES BARBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES BARBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES BARBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES BARBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES BARBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES BARBE
Products information ENTREPRISES BARBE

BTW identificatienummer (tax): BE05752410888
Ondernemingsnummer: 8740417480
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ENTREPRISES BARBE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES BARBE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES BARBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES BARBE
Addition kinds of activities for ENTREPRISES BARBE

0111. Tarwe | Wheat
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
35799909. Sorters, filing (kantoor) | Sorters, filing (office)
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures
50510215. Rails en accessoires | Rails and accessories
72990202. Stoombad | Steam bath
73840100. Fotografische diensten | Photographic services

Werken bij ENTREPRISES BARBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES BARBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES BARBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES BARBE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Magazijnmedewerker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: MANPOWER INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • keukenmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Les Parisiennes

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

 • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

  Type: Vaste Job

  Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

 • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMERY

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

  Type: Flexijob

  Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES BARBE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES BARBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES BARBE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES BARBE. ENTREPRISES BARBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES BARBE. Leave a respond for ENTREPRISES BARBE. ENTREPRISES BARBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES BARBE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES BARBE
Location of ENTREPRISES BARBE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES BARBE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES BARBE ENTREPRISES BARBE: GROEP ARGENTA | Julienne | ARGUS VERZEKERINGEN | Bio Mills Europe NV | RADIO GO

Other related companies as ENTREPRISES BARBE: GROEP ARGENTA | Julienne | ARGUS VERZEKERINGEN | Bio Mills Europe NV | RADIO GO

ENTREPRISES BARBE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES BARBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752410888. Het bedrijf ENTREPRISES BARBE bevindt zich op het adres: RUE TRIEU DU BOIS 76; 1430; REBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES BARBE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES BARBE is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES BARBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES BARBE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES BARBE op de kaart.

ENTREPRISES BARBE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES BARBE, company assigned to the tax number BE05752410888. The company ENTREPRISES BARBE is located at the address: RUE TRIEU DU BOIS 76; 1430; REBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES BARBE were not found.
The main activity of ENTREPRISES BARBE is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES BARBE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES BARBE, open positions, location of ENTREPRISES BARBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES BARBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES BARBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES BARBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES BARBE, employees, financial statistics.