L'INTEMPORELLE

Contactgegevens L'INTEMPORELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'INTEMPORELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'INTEMPORELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOIUS LEPOUTRE 114; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23459893 (+32-23459893) 23459893 (+32-23459893)

Fax (fax): +32 (82) 900-28-25 +32 (82) 900-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'INTEMPORELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'INTEMPORELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'INTEMPORELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'INTEMPORELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'INTEMPORELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'INTEMPORELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'INTEMPORELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'INTEMPORELLE
Products information L'INTEMPORELLE

BTW identificatienummer (tax): BE04676849365
Ondernemingsnummer: 3327453613
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in L'INTEMPORELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'INTEMPORELLE
(Get full report from official database of BE for L'INTEMPORELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'INTEMPORELLE
Addition kinds of activities for L'INTEMPORELLE

353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
24210200. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
31990106. korte slobkousen | Spats

Werken bij L'INTEMPORELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'INTEMPORELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'INTEMPORELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'INTEMPORELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van L'INTEMPORELLE in sociale netwerken
Look for responds of L'INTEMPORELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'INTEMPORELLE. Laat een reactie achter voor L'INTEMPORELLE. L'INTEMPORELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'INTEMPORELLE. Leave a respond for L'INTEMPORELLE. L'INTEMPORELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'INTEMPORELLE op de google maps. Adres en contacten L'INTEMPORELLE
Location of L'INTEMPORELLE on the google maps. Address and contacts of L'INTEMPORELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come L'INTEMPORELLE L'INTEMPORELLE: ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV | Elektromic-Selexion NV | OLDRIVER | ANDRE VERZELE | AUBIER-COLARD SA

Other related companies as L'INTEMPORELLE: ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV | Elektromic-Selexion NV | OLDRIVER | ANDRE VERZELE | AUBIER-COLARD SA

L'INTEMPORELLE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'INTEMPORELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676849365. Het bedrijf L'INTEMPORELLE bevindt zich op het adres: AVENUE LOIUS LEPOUTRE 114; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in L'INTEMPORELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'INTEMPORELLE is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'INTEMPORELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'INTEMPORELLE, openstaande posities, locatie van L'INTEMPORELLE op de kaart.

L'INTEMPORELLE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'INTEMPORELLE, company assigned to the tax number BE04676849365. The company L'INTEMPORELLE is located at the address: AVENUE LOIUS LEPOUTRE 114; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants; Restaurants. Products created in L'INTEMPORELLE were not found.
The main activity of L'INTEMPORELLE is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'INTEMPORELLE is not available. You also can look at reviews of L'INTEMPORELLE, open positions, location of L'INTEMPORELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'INTEMPORELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'INTEMPORELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'INTEMPORELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'INTEMPORELLE, employees, financial statistics.