FRITUUR MARC

Contactgegevens FRITUUR MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTEEKLOSTRAAT 1; 9971; KAPRIJKE, België

Telefoon (phone): 93770018 (+32-93770018) 93770018 (+32-93770018)

Fax (fax): +32 (13) 730-22-24 +32 (13) 730-22-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR MARC
Products information FRITUUR MARC

BTW identificatienummer (tax): BE09404815673
Ondernemingsnummer: 2305175781
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FRITUUR MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR MARC
(Get full report from official database of BE for FRITUUR MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR MARC
Addition kinds of activities for FRITUUR MARC

452200. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij FRITUUR MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van FRITUUR MARC in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR MARC. Laat een reactie achter voor FRITUUR MARC. FRITUUR MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR MARC. Leave a respond for FRITUUR MARC. FRITUUR MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR MARC op de google maps. Adres en contacten FRITUUR MARC
Location of FRITUUR MARC on the google maps. Address and contacts of FRITUUR MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR MARC FRITUUR MARC: P.A. Print SA | Klos R | Bourlet Robert | CORONA-LOTUS | MUTUALITE CHRETIENNE DE NAMUR

Other related companies as FRITUUR MARC: P.A. Print SA | Klos R | Bourlet Robert | CORONA-LOTUS | MUTUALITE CHRETIENNE DE NAMUR

FRITUUR MARC is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09404815673. Het bedrijf FRITUUR MARC bevindt zich op het adres: OOSTEEKLOSTRAAT 1; 9971; KAPRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR MARC is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR MARC, openstaande posities, locatie van FRITUUR MARC op de kaart.

FRITUUR MARC is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR MARC, company assigned to the tax number BE09404815673. The company FRITUUR MARC is located at the address: OOSTEEKLOSTRAAT 1; 9971; KAPRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITUUR MARC were not found.
The main activity of FRITUUR MARC is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR MARC is not available. You also can look at reviews of FRITUUR MARC, open positions, location of FRITUUR MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR MARC, employees, financial statistics.