CORONA-LOTUS

Contactgegevens CORONA-LOTUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORONA-LOTUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORONA-LOTUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRANDSTRAAT 14; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93405880 (+32-93405880) 93405880 (+32-93405880)

Fax (fax): +32 (4) 367-90-21 +32 (4) 367-90-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORONA-LOTUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORONA-LOTUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORONA-LOTUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORONA-LOTUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORONA-LOTUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORONA-LOTUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORONA-LOTUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORONA-LOTUS
Products information CORONA-LOTUS

BTW identificatienummer (tax): BE02516662597
Ondernemingsnummer: 4312652587
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés.

Product categorie (product category): G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORONA-LOTUS
(Get full report from official database of BE for CORONA-LOTUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORONA-LOTUS
Addition kinds of activities for CORONA-LOTUS

308199. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
20610102. Gegranuleerde rietsuiker | Granulated cane sugar
37140123. Herbouw van motoren en transmissies, fabrieksbasis | Rebuilding engines and transmissions, factory basis
38279900. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
39650305. Bevestigingen, snap | Fasteners, snap
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
76990507. Pallet reparatie | Pallet repair
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij CORONA-LOTUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORONA-LOTUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORONA-LOTUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORONA-LOTUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van CORONA-LOTUS in sociale netwerken
Look for responds of CORONA-LOTUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORONA-LOTUS. Laat een reactie achter voor CORONA-LOTUS. CORONA-LOTUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORONA-LOTUS. Leave a respond for CORONA-LOTUS. CORONA-LOTUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORONA-LOTUS op de google maps. Adres en contacten CORONA-LOTUS
Location of CORONA-LOTUS on the google maps. Address and contacts of CORONA-LOTUS

Andere gerelateerde bedrijven als come CORONA-LOTUS CORONA-LOTUS: GUY PFEFFER | Carpentier | Maupin Maryse | Ric and Thor SA | LA DRAG?E

Other related companies as CORONA-LOTUS: GUY PFEFFER | Carpentier | Maupin Maryse | Ric and Thor SA | LA DRAG?E

CORONA-LOTUS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORONA-LOTUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516662597. Het bedrijf CORONA-LOTUS bevindt zich op het adres: BRANDSTRAAT 14; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. Lijst met producten zijn Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés..
De hoofdactiviteit van CORONA-LOTUS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORONA-LOTUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORONA-LOTUS, openstaande posities, locatie van CORONA-LOTUS op de kaart.

CORONA-LOTUS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORONA-LOTUS, company assigned to the tax number BE02516662597. The company CORONA-LOTUS is located at the address: BRANDSTRAAT 14; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. List of products are Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés..
The main activity of CORONA-LOTUS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CORONA-LOTUS is not available. You also can look at reviews of CORONA-LOTUS, open positions, location of CORONA-LOTUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORONA-LOTUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORONA-LOTUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORONA-LOTUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORONA-LOTUS, employees, financial statistics.