LIBECO-LAGAE NV

Contactgegevens LIBECO-LAGAE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBECO-LAGAE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBECO-LAGAE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 112, Tieltstraat 8760 Meulebeke, België

Telefoon (phone): 32.51 48 89 21 32.51 48 89 21

Fax (fax): 32.51 48 60 41 32.51 48 60 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBECO-LAGAE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBECO-LAGAE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBECO-LAGAE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBECO-LAGAE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBECO-LAGAE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBECO-LAGAE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBECO-LAGAE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBECO-LAGAE NV
Products information LIBECO-LAGAE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01656982421
Ondernemingsnummer: 3125579833
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Linen fabrics

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBECO-LAGAE NV
(Get full report from official database of BE for LIBECO-LAGAE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBECO-LAGAE NV
Addition kinds of activities for LIBECO-LAGAE NV

628200. Beleggingsadvies | Investment advice
14990304. Gipsmijnbouw | Gypsum mining
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
39610203. Vanity gevallen, behalve edelmetaal en leer | Vanity cases, except precious metal and leather
50630101. Busbars en trolleykanalen | Bus bars and trolley ducts
50850700. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency

Werken bij LIBECO-LAGAE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBECO-LAGAE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBECO-LAGAE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBECO-LAGAE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van LIBECO-LAGAE NV in sociale netwerken
Look for responds of LIBECO-LAGAE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBECO-LAGAE NV. Laat een reactie achter voor LIBECO-LAGAE NV. LIBECO-LAGAE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBECO-LAGAE NV. Leave a respond for LIBECO-LAGAE NV. LIBECO-LAGAE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBECO-LAGAE NV op de google maps. Adres en contacten LIBECO-LAGAE NV
Location of LIBECO-LAGAE NV on the google maps. Address and contacts of LIBECO-LAGAE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBECO-LAGAE NV LIBECO-LAGAE NV: BANCONTACT-MISTER CASH | ACOPY-ECOPY | Laminoirs du Ruau S.A. | ACAD. BEELDENDE KUNSTEN | H.Q.E.

Other related companies as LIBECO-LAGAE NV: BANCONTACT-MISTER CASH | ACOPY-ECOPY | Laminoirs du Ruau S.A. | ACAD. BEELDENDE KUNSTEN | H.Q.E.

LIBECO-LAGAE NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBECO-LAGAE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01656982421. Het bedrijf LIBECO-LAGAE NV bevindt zich op het adres: 112, Tieltstraat 8760 Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Linen fabrics.
De hoofdactiviteit van LIBECO-LAGAE NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBECO-LAGAE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBECO-LAGAE NV, openstaande posities, locatie van LIBECO-LAGAE NV op de kaart.

LIBECO-LAGAE NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBECO-LAGAE NV, company assigned to the tax number BE01656982421. The company LIBECO-LAGAE NV is located at the address: 112, Tieltstraat 8760 Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Linen fabrics.
The main activity of LIBECO-LAGAE NV is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBECO-LAGAE NV is not available. You also can look at reviews of LIBECO-LAGAE NV, open positions, location of LIBECO-LAGAE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBECO-LAGAE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBECO-LAGAE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBECO-LAGAE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBECO-LAGAE NV, employees, financial statistics.