ACOPY-ECOPY

Contactgegevens ACOPY-ECOPY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOPY-ECOPY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOPY-ECOPY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENUSSTRAAT 28; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32132850 32132850

Fax (fax): +32 (67) 236-81-16 +32 (67) 236-81-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOPY-ECOPY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOPY-ECOPY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOPY-ECOPY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOPY-ECOPY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOPY-ECOPY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOPY-ECOPY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOPY-ECOPY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOPY-ECOPY
Products information ACOPY-ECOPY

BTW identificatienummer (tax): BE01636932373
Ondernemingsnummer: 9889587402
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ACOPY-ECOPY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOPY-ECOPY
(Get full report from official database of BE for ACOPY-ECOPY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOPY-ECOPY
Addition kinds of activities for ACOPY-ECOPY

01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
22210103. Dekbedden en dekbedden, kunstmatige vezels en zijden | Comforters and quilts, manmade fiber and silk
28139904. Helium | Helium
39490507. kruisbogen | Crossbows

Werken bij ACOPY-ECOPY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOPY-ECOPY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOPY-ECOPY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOPY-ECOPY. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Spelhost dinerspellen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

Zoek naar antwoorden van ACOPY-ECOPY in sociale netwerken
Look for responds of ACOPY-ECOPY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOPY-ECOPY. Laat een reactie achter voor ACOPY-ECOPY. ACOPY-ECOPY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOPY-ECOPY. Leave a respond for ACOPY-ECOPY. ACOPY-ECOPY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOPY-ECOPY op de google maps. Adres en contacten ACOPY-ECOPY
Location of ACOPY-ECOPY on the google maps. Address and contacts of ACOPY-ECOPY

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOPY-ECOPY ACOPY-ECOPY: BAKKERIJ VAN DEN HEUVEL | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | ROLUPO | Kreutz Y | PAUL PLOWY

Other related companies as ACOPY-ECOPY: BAKKERIJ VAN DEN HEUVEL | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | ROLUPO | Kreutz Y | PAUL PLOWY

ACOPY-ECOPY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOPY-ECOPY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636932373. Het bedrijf ACOPY-ECOPY bevindt zich op het adres: VENUSSTRAAT 28; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in ACOPY-ECOPY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACOPY-ECOPY is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOPY-ECOPY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOPY-ECOPY, openstaande posities, locatie van ACOPY-ECOPY op de kaart.

ACOPY-ECOPY is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOPY-ECOPY, company assigned to the tax number BE01636932373. The company ACOPY-ECOPY is located at the address: VENUSSTRAAT 28; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in ACOPY-ECOPY were not found.
The main activity of ACOPY-ECOPY is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOPY-ECOPY is not available. You also can look at reviews of ACOPY-ECOPY, open positions, location of ACOPY-ECOPY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOPY-ECOPY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOPY-ECOPY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOPY-ECOPY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOPY-ECOPY, employees, financial statistics.