BIERCENTRALE VAN DIJCK

Contactgegevens BIERCENTRALE VAN DIJCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIERCENTRALE VAN DIJCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIERCENTRALE VAN DIJCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOBELSTRAAT 14; 3128; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16530112 (+32-16530112) 16530112 (+32-16530112)

Fax (fax): +32 (10) 776-60-58 +32 (10) 776-60-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIERCENTRALE VAN DIJCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIERCENTRALE VAN DIJCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIERCENTRALE VAN DIJCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIERCENTRALE VAN DIJCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIERCENTRALE VAN DIJCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIERCENTRALE VAN DIJCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIERCENTRALE VAN DIJCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIERCENTRALE VAN DIJCK
Products information BIERCENTRALE VAN DIJCK

BTW identificatienummer (tax): BE07884033203
Ondernemingsnummer: 5432708740
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIERCENTRALE VAN DIJCK
(Get full report from official database of BE for BIERCENTRALE VAN DIJCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIERCENTRALE VAN DIJCK
Addition kinds of activities for BIERCENTRALE VAN DIJCK

363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
396501. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
07510202. Pluimvee coop schoonmaakdiensten | Poultry coop cleaning services
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij BIERCENTRALE VAN DIJCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIERCENTRALE VAN DIJCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIERCENTRALE VAN DIJCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIERCENTRALE VAN DIJCK. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van BIERCENTRALE VAN DIJCK in sociale netwerken
Look for responds of BIERCENTRALE VAN DIJCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIERCENTRALE VAN DIJCK. Laat een reactie achter voor BIERCENTRALE VAN DIJCK. BIERCENTRALE VAN DIJCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIERCENTRALE VAN DIJCK. Leave a respond for BIERCENTRALE VAN DIJCK. BIERCENTRALE VAN DIJCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIERCENTRALE VAN DIJCK op de google maps. Adres en contacten BIERCENTRALE VAN DIJCK
Location of BIERCENTRALE VAN DIJCK on the google maps. Address and contacts of BIERCENTRALE VAN DIJCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BIERCENTRALE VAN DIJCK BIERCENTRALE VAN DIJCK: BRASSERIE MAX | MARTENS TUIN EN DIERSHOP | ARENBERG RUITERSPORTCENTRUM | OPLEIDINGSCENT. HAVENARB. | FRITERIE IBIS

Other related companies as BIERCENTRALE VAN DIJCK: BRASSERIE MAX | MARTENS TUIN EN DIERSHOP | ARENBERG RUITERSPORTCENTRUM | OPLEIDINGSCENT. HAVENARB. | FRITERIE IBIS

BIERCENTRALE VAN DIJCK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIERCENTRALE VAN DIJCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884033203. Het bedrijf BIERCENTRALE VAN DIJCK bevindt zich op het adres: NOBELSTRAAT 14; 3128; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières..
De hoofdactiviteit van BIERCENTRALE VAN DIJCK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIERCENTRALE VAN DIJCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIERCENTRALE VAN DIJCK, openstaande posities, locatie van BIERCENTRALE VAN DIJCK op de kaart.

BIERCENTRALE VAN DIJCK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIERCENTRALE VAN DIJCK, company assigned to the tax number BE07884033203. The company BIERCENTRALE VAN DIJCK is located at the address: NOBELSTRAAT 14; 3128; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières..
The main activity of BIERCENTRALE VAN DIJCK is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIERCENTRALE VAN DIJCK is not available. You also can look at reviews of BIERCENTRALE VAN DIJCK, open positions, location of BIERCENTRALE VAN DIJCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIERCENTRALE VAN DIJCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIERCENTRALE VAN DIJCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIERCENTRALE VAN DIJCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIERCENTRALE VAN DIJCK, employees, financial statistics.