MARTENS TUIN EN DIERSHOP

Contactgegevens MARTENS TUIN EN DIERSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTENS TUIN EN DIERSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTENS TUIN EN DIERSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOLDERSE KIEZEL 64; 3511; KURINGEN, België

Telefoon (phone): 11250825 (+32-11250825) 11250825 (+32-11250825)

Fax (fax): +32 (14) 925-35-80 +32 (14) 925-35-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTENS TUIN EN DIERSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTENS TUIN EN DIERSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTENS TUIN EN DIERSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTENS TUIN EN DIERSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTENS TUIN EN DIERSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTENS TUIN EN DIERSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTENS TUIN EN DIERSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTENS TUIN EN DIERSHOP
Products information MARTENS TUIN EN DIERSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE04030578613
Ondernemingsnummer: 1405670166
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTENS TUIN EN DIERSHOP
(Get full report from official database of BE for MARTENS TUIN EN DIERSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTENS TUIN EN DIERSHOP
Addition kinds of activities for MARTENS TUIN EN DIERSHOP

507499. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
22310203. Verven en afwerken: wol of soortgelijke vezels | Dyeing and finishing: wool or similar fibers
22990108. Tapijtvulling, textiel | Upholstery filling, textile
34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research

Werken bij MARTENS TUIN EN DIERSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTENS TUIN EN DIERSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTENS TUIN EN DIERSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTENS TUIN EN DIERSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van MARTENS TUIN EN DIERSHOP in sociale netwerken
Look for responds of MARTENS TUIN EN DIERSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTENS TUIN EN DIERSHOP. Laat een reactie achter voor MARTENS TUIN EN DIERSHOP. MARTENS TUIN EN DIERSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTENS TUIN EN DIERSHOP. Leave a respond for MARTENS TUIN EN DIERSHOP. MARTENS TUIN EN DIERSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTENS TUIN EN DIERSHOP op de google maps. Adres en contacten MARTENS TUIN EN DIERSHOP
Location of MARTENS TUIN EN DIERSHOP on the google maps. Address and contacts of MARTENS TUIN EN DIERSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTENS TUIN EN DIERSHOP MARTENS TUIN EN DIERSHOP: LES 4 SAISONS | HONDENKAPSALON ANNE | Cant D | DIRK RUBRECHT | JOZEF VAN MOL

Other related companies as MARTENS TUIN EN DIERSHOP: LES 4 SAISONS | HONDENKAPSALON ANNE | Cant D | DIRK RUBRECHT | JOZEF VAN MOL

MARTENS TUIN EN DIERSHOP is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTENS TUIN EN DIERSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030578613. Het bedrijf MARTENS TUIN EN DIERSHOP bevindt zich op het adres: ZOLDERSE KIEZEL 64; 3511; KURINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Royal Canin. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van MARTENS TUIN EN DIERSHOP is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTENS TUIN EN DIERSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTENS TUIN EN DIERSHOP, openstaande posities, locatie van MARTENS TUIN EN DIERSHOP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARTENS TUIN EN DIERSHOP is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTENS TUIN EN DIERSHOP, company assigned to the tax number BE04030578613. The company MARTENS TUIN EN DIERSHOP is located at the address: ZOLDERSE KIEZEL 64; 3511; KURINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Royal Canin. List of products are Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of MARTENS TUIN EN DIERSHOP is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTENS TUIN EN DIERSHOP is not available. You also can look at reviews of MARTENS TUIN EN DIERSHOP, open positions, location of MARTENS TUIN EN DIERSHOP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTENS TUIN EN DIERSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTENS TUIN EN DIERSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTENS TUIN EN DIERSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTENS TUIN EN DIERSHOP, employees, financial statistics.