MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV

Contactgegevens MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BILZERSTEENWEG 45; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 78717325 (+32-78717325) 78717325 (+32-78717325)

Fax (fax): +32 (61) 581-12-21 +32 (61) 581-12-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV
Products information MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07459960937
Ondernemingsnummer: 1413909912
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV
(Get full report from official database of BE for MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV
Addition kinds of activities for MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV

356902. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
542100. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28999939. Plastic hout | Plastic wood
32950109. Talk, gemalen of anderszins behandeld | Talc, ground or otherwise treated
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
34829910. Wads, munitie: 30 mm. | Wads, ammunition: 30 mm. and below
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment

Werken bij MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV in sociale netwerken
Look for responds of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. Laat een reactie achter voor MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. Leave a respond for MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV. MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV op de google maps. Adres en contacten MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV
Location of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV on the google maps. Address and contacts of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV: COMPUWARE BELUX NV-SA | FLEURS DARDENNE | POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN | A.A.C. NV | ANDRE PERSOONS

Other related companies as MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV: COMPUWARE BELUX NV-SA | FLEURS DARDENNE | POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN | A.A.C. NV | ANDRE PERSOONS

MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459960937. Het bedrijf MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV bevindt zich op het adres: BILZERSTEENWEG 45; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, openstaande posities, locatie van MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV op de kaart.

MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, company assigned to the tax number BE07459960937. The company MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV is located at the address: BILZERSTEENWEG 45; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV is not available. You also can look at reviews of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, open positions, location of MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MLE MEUBELEN LENAERTS KEUKENS NV, employees, financial statistics.