POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN

Contactgegevens POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE BRUNEHAULT 44; 7140; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64444444 (+32-64444444) 64444444 (+32-64444444)

Fax (fax): +32 (3) 592-93-60 +32 (3) 592-93-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN
Products information POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE07110870361
Ondernemingsnummer: 6866699218
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
37310100. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services
52110204. jalousies | Jalousies
65319901. Appraiser, onroerend goed | Appraiser, real estate
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

 • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

 • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

 • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

 • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

  Regio: LEKE

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: MBF Brasschaat

  Type: Studentenjob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

 • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VAN KASTEREN

  Type: Vaste Job

  Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

 • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. Leave a respond for POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN. POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN
Location of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN: Blaise J | ALBERT VAN NIEUWERBURGH | Concept Training & Consulting BVBA | Charles A | Willemyns A

Other related companies as POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN: Blaise J | ALBERT VAN NIEUWERBURGH | Concept Training & Consulting BVBA | Charles A | Willemyns A

POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07110870361. Het bedrijf POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE BRUNEHAULT 44; 7140; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN op de kaart.

POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, company assigned to the tax number BE07110870361. The company POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN is located at the address: CHAUSSةE DE BRUNEHAULT 44; 7140; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, open positions, location of POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES DUVIVIER-DEVEN, employees, financial statistics.