MICHIELS-PEETERS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • MICHIELS-PEETERS
Private companiesEducational Services • MICHIELS-PEETERS

Contactgegevens MICHIELS-PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHIELS-PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHIELS-PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERBEEK 3; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14377517 (+32-14377517) 14377517 (+32-14377517)

Fax (fax): +32 (61) 568-44-92 +32 (61) 568-44-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHIELS-PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHIELS-PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHIELS-PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHIELS-PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHIELS-PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHIELS-PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHIELS-PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHIELS-PEETERS
Products information MICHIELS-PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE04455200195
Ondernemingsnummer: 2526824951
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MICHIELS-PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHIELS-PEETERS
(Get full report from official database of BE for MICHIELS-PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHIELS-PEETERS
Addition kinds of activities for MICHIELS-PEETERS

25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
30890503. Reddingsvlotten, nonrigid: kunststoffen | Life rafts, nonrigid: plastics
34460304. Lampposten, metaal | Lamp posts, metal
35569906. Verpakkingsmachines | Packing house machinery
72180206. Werkkleding levering | Work clothing supply

Werken bij MICHIELS-PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHIELS-PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHIELS-PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHIELS-PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van MICHIELS-PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of MICHIELS-PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHIELS-PEETERS. Laat een reactie achter voor MICHIELS-PEETERS. MICHIELS-PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHIELS-PEETERS. Leave a respond for MICHIELS-PEETERS. MICHIELS-PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHIELS-PEETERS op de google maps. Adres en contacten MICHIELS-PEETERS
Location of MICHIELS-PEETERS on the google maps. Address and contacts of MICHIELS-PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHIELS-PEETERS MICHIELS-PEETERS: VANBEVER-HEYMANS BVBA | Stockman Ph | TIERC? VINCENNES | P.L. GALAND | Azerty Games & Toys

Other related companies as MICHIELS-PEETERS: VANBEVER-HEYMANS BVBA | Stockman Ph | TIERC? VINCENNES | P.L. GALAND | Azerty Games & Toys

MICHIELS-PEETERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHIELS-PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04455200195. Het bedrijf MICHIELS-PEETERS bevindt zich op het adres: WERBEEK 3; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Producten gemaakt in MICHIELS-PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHIELS-PEETERS is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHIELS-PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHIELS-PEETERS, openstaande posities, locatie van MICHIELS-PEETERS op de kaart.

MICHIELS-PEETERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHIELS-PEETERS, company assigned to the tax number BE04455200195. The company MICHIELS-PEETERS is located at the address: WERBEEK 3; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is P茅pini茅ristes. Products created in MICHIELS-PEETERS were not found.
The main activity of MICHIELS-PEETERS is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHIELS-PEETERS is not available. You also can look at reviews of MICHIELS-PEETERS, open positions, location of MICHIELS-PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHIELS-PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHIELS-PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHIELS-PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHIELS-PEETERS, employees, financial statistics.