Azerty Games & Toys

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Azerty Games & Toys
Private companiesEducational Services • Azerty Games & Toys

Contactgegevens Azerty Games & Toys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azerty Games & Toys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azerty Games & Toys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wommelgemsteenweg 18A, WIJNEGEM, B-2110, België

Telefoon (phone): (3233551112 (+32-(3233551112) (3233551112 (+32-(3233551112)

Fax (fax): 3233551119)- 3233551119)-

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azerty Games & Toys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azerty Games & Toys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azerty Games & Toys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azerty Games & Toys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azerty Games & Toys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azerty Games & Toys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azerty Games & Toys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azerty Games & Toys
Products information Azerty Games & Toys

BTW identificatienummer (tax): BE07097137451
Ondernemingsnummer: 7307800292
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Azerty Games & Toys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azerty Games & Toys
(Get full report from official database of BE for Azerty Games & Toys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azerty Games & Toys
Addition kinds of activities for Azerty Games & Toys

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec

Werken bij Azerty Games & Toys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azerty Games & Toys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azerty Games & Toys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azerty Games & Toys. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Azerty Games & Toys in sociale netwerken
Look for responds of Azerty Games & Toys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azerty Games & Toys. Laat een reactie achter voor Azerty Games & Toys. Azerty Games & Toys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azerty Games & Toys. Leave a respond for Azerty Games & Toys. Azerty Games & Toys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azerty Games & Toys op de google maps. Adres en contacten Azerty Games & Toys
Location of Azerty Games & Toys on the google maps. Address and contacts of Azerty Games & Toys

Andere gerelateerde bedrijven als come Azerty Games & Toys Azerty Games & Toys: WIM TOPS | Steps Magazine | DE ZEVENSTER | Bureau Masson SPRL | Muyshondt-Lammers BVBA

Other related companies as Azerty Games & Toys: WIM TOPS | Steps Magazine | DE ZEVENSTER | Bureau Masson SPRL | Muyshondt-Lammers BVBA

Azerty Games & Toys is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Azerty Games & Toys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097137451. Het bedrijf Azerty Games & Toys bevindt zich op het adres: Wommelgemsteenweg 18A, WIJNEGEM, B-2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Azerty Games & Toys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Azerty Games & Toys is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azerty Games & Toys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azerty Games & Toys, openstaande posities, locatie van Azerty Games & Toys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Azerty Games & Toys is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Azerty Games & Toys, company assigned to the tax number BE07097137451. The company Azerty Games & Toys is located at the address: Wommelgemsteenweg 18A, WIJNEGEM, B-2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Azerty Games & Toys were not found.
The main activity of Azerty Games & Toys is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Azerty Games & Toys is not available. You also can look at reviews of Azerty Games & Toys, open positions, location of Azerty Games & Toys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azerty Games & Toys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azerty Games & Toys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azerty Games & Toys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azerty Games & Toys, employees, financial statistics.