Eekels Belgium BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Eekels Belgium BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • Eekels Belgium BVBA

Contactgegevens Eekels Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eekels Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eekels Belgium BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Warandestraat 2; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 67 35; 081 83 56 25 (+32-052 44 67 35; 081 83 56 25) 052 44 67 35; 081 83 56 25 (+32-052 44 67 35; 081 83 56 25)

Fax (fax): 052 44 74 51 (+32-052 44 74 51) 052 44 74 51 (+32-052 44 74 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eekels Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eekels Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eekels Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eekels Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eekels Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eekels Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eekels Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eekels Belgium BVBA
Products information Eekels Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07776916503
Ondernemingsnummer: 3473297119
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Pumps - Water; Compressors; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Pumps - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eekels Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Eekels Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eekels Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Eekels Belgium BVBA

22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
23870000. Kleding riemen | Apparel belts
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
38120602. Detectieapparatuur: elektronisch / magnetisch veld, licht / warmte | Detection apparatus: electronic/magnetic field, light/heat
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
89990800. Communicatiediensten | Communication services

Werken bij Eekels Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eekels Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eekels Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eekels Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van Eekels Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Eekels Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eekels Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Eekels Belgium BVBA. Eekels Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eekels Belgium BVBA. Leave a respond for Eekels Belgium BVBA. Eekels Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eekels Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Eekels Belgium BVBA
Location of Eekels Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Eekels Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eekels Belgium BVBA Eekels Belgium BVBA: Mega Electric | LUC PARISSE | W.M.W. Begeleid Wonen | Vanhoof-Paepen K | Graveur Delmotte

Other related companies as Eekels Belgium BVBA: Mega Electric | LUC PARISSE | W.M.W. Begeleid Wonen | Vanhoof-Paepen K | Graveur Delmotte

Eekels Belgium BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eekels Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07776916503. Het bedrijf Eekels Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Warandestraat 2; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pumps - Industrial. Lijst met producten zijn Pumps - Water; Compressors; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van Eekels Belgium BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eekels Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eekels Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Eekels Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eekels Belgium BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eekels Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE07776916503. The company Eekels Belgium BVBA is located at the address: Warandestraat 2; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pumps - Industrial. List of products are Pumps - Water; Compressors; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use).
The main activity of Eekels Belgium BVBA is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eekels Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Eekels Belgium BVBA, open positions, location of Eekels Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eekels Belgium BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eekels Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eekels Belgium BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eekels Belgium BVBA, employees, financial statistics.