Mega Electric

Contactgegevens Mega Electric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mega Electric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mega Electric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Alsemberg 95 1630 Linkebeek, België

Telefoon (phone): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

Fax (fax): +32 (61) 362-87-74 +32 (61) 362-87-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mega Electric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mega Electric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mega Electric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mega Electric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mega Electric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mega Electric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mega Electric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mega Electric
Products information Mega Electric

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Mega Electric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mega Electric
(Get full report from official database of BE for Mega Electric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mega Electric
Addition kinds of activities for Mega Electric

357500. Computer terminals | Computer terminals
01190105. Erwt (droge veld en zaad) boerderij | Pea (dry field and seed) farm
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
28510105. Verf, asfalt of bitumineus | Paints, asphalt or bituminous
34339904. Zonneverwarmers en verzamelaars | Solar heaters and collectors
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
59620202. Warme dranken en soep automaten | Hot drinks and soup vending machines

Werken bij Mega Electric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mega Electric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mega Electric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mega Electric. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van Mega Electric in sociale netwerken
Look for responds of Mega Electric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mega Electric. Laat een reactie achter voor Mega Electric. Mega Electric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mega Electric. Leave a respond for Mega Electric. Mega Electric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mega Electric op de google maps. Adres en contacten Mega Electric
Location of Mega Electric on the google maps. Address and contacts of Mega Electric

Andere gerelateerde bedrijven als come Mega Electric Mega Electric: FLMOLENS TAELMAN NV | KIPLING | DE PAEPE | Marchal JP | PWA ZEDELGEM

Other related companies as Mega Electric: FLMOLENS TAELMAN NV | KIPLING | DE PAEPE | Marchal JP | PWA ZEDELGEM

Mega Electric is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mega Electric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf Mega Electric bevindt zich op het adres: Chaussée d'Alsemberg 95 1630 Linkebeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Mega Electric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mega Electric is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mega Electric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mega Electric, openstaande posities, locatie van Mega Electric op de kaart.

Mega Electric is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mega Electric, company assigned to the tax number BE03298889160. The company Mega Electric is located at the address: Chaussée d'Alsemberg 95 1630 Linkebeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Mega Electric were not found.
The main activity of Mega Electric is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mega Electric is not available. You also can look at reviews of Mega Electric, open positions, location of Mega Electric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mega Electric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mega Electric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mega Electric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mega Electric, employees, financial statistics.