Marmiton (Taverne)

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Marmiton (Taverne)
Private companiesMetal Mining • Marmiton (Taverne)

Contactgegevens Marmiton (Taverne): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marmiton (Taverne): address, phone, fax, email, website, opening hours

Marmiton (Taverne)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hauts Arbres 29; 7950; Chi猫vres (Ladeuze), België

Telefoon (phone): 069 68 70 50 (+32-069 68 70 50) 069 68 70 50 (+32-069 68 70 50)

Fax (fax): +32 (87) 785-75-92 +32 (87) 785-75-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marmiton (Taverne): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marmiton (Taverne)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marmiton (Taverne)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marmiton (Taverne), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marmiton (Taverne). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marmiton (Taverne), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marmiton (Taverne). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marmiton (Taverne)
Products information Marmiton (Taverne)

BTW identificatienummer (tax): BE07811523437
Ondernemingsnummer: 9921722412
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Marmiton (Taverne) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marmiton (Taverne)
(Get full report from official database of BE for Marmiton (Taverne))

Aanvulling soorten activiteiten voor Marmiton (Taverne)
Addition kinds of activities for Marmiton (Taverne)

824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete

Werken bij Marmiton (Taverne): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marmiton (Taverne): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marmiton (Taverne). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marmiton (Taverne). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Werkvoorbereider/laser operator (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider/laser operator.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

Zoek naar antwoorden van Marmiton (Taverne) in sociale netwerken
Look for responds of Marmiton (Taverne) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marmiton (Taverne). Laat een reactie achter voor Marmiton (Taverne). Marmiton (Taverne) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marmiton (Taverne). Leave a respond for Marmiton (Taverne). Marmiton (Taverne) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marmiton (Taverne) op de google maps. Adres en contacten Marmiton (Taverne)
Location of Marmiton (Taverne) on the google maps. Address and contacts of Marmiton (Taverne)

Andere gerelateerde bedrijven als come Marmiton (Taverne) Marmiton (Taverne): HAIR SERVICE FRة | Smets Koeltechniek BVBA | WILLY SCHILDERMANS | Infor Mail SPRL | VAN WAES V

Other related companies as Marmiton (Taverne): HAIR SERVICE FRة | Smets Koeltechniek BVBA | WILLY SCHILDERMANS | Infor Mail SPRL | VAN WAES V

Marmiton (Taverne) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marmiton (Taverne), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811523437. Het bedrijf Marmiton (Taverne) bevindt zich op het adres: Rue des Hauts Arbres 29; 7950; Chi猫vres (Ladeuze). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Marmiton (Taverne) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marmiton (Taverne) is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marmiton (Taverne) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marmiton (Taverne), openstaande posities, locatie van Marmiton (Taverne) op de kaart.

Marmiton (Taverne) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marmiton (Taverne), company assigned to the tax number BE07811523437. The company Marmiton (Taverne) is located at the address: Rue des Hauts Arbres 29; 7950; Chi猫vres (Ladeuze). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Marmiton (Taverne) were not found.
The main activity of Marmiton (Taverne) is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marmiton (Taverne) is not available. You also can look at reviews of Marmiton (Taverne), open positions, location of Marmiton (Taverne) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marmiton (Taverne), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marmiton (Taverne), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marmiton (Taverne), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marmiton (Taverne), employees, financial statistics.