HAIR SERVICE FRة

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HAIR SERVICE FRة
Private companiesMetal Mining • HAIR SERVICE FRة

Contactgegevens HAIR SERVICE FRة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR SERVICE FRة: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR SERVICE FRة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEIBEEKSTRAAT 15; 1540; HERNE, België

Telefoon (phone): 23961770 (+32-23961770) 23961770 (+32-23961770)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR SERVICE FRة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR SERVICE FRة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR SERVICE FRة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR SERVICE FRة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR SERVICE FRة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR SERVICE FRة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR SERVICE FRة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR SERVICE FRة
Products information HAIR SERVICE FRة

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR SERVICE FRة
(Get full report from official database of BE for HAIR SERVICE FRة)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR SERVICE FRة
Addition kinds of activities for HAIR SERVICE FRة

342999. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
514906. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
29990202. Wassen, aardolie: niet geproduceerd in petroleumraffinaderijen | Waxes, petroleum: not produced in petroleum refineries
38510100. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric

Werken bij HAIR SERVICE FRة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR SERVICE FRة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR SERVICE FRة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR SERVICE FRة. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van HAIR SERVICE FRة in sociale netwerken
Look for responds of HAIR SERVICE FRة in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR SERVICE FRة. Laat een reactie achter voor HAIR SERVICE FRة. HAIR SERVICE FRة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR SERVICE FRة. Leave a respond for HAIR SERVICE FRة. HAIR SERVICE FRة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR SERVICE FRة op de google maps. Adres en contacten HAIR SERVICE FRة
Location of HAIR SERVICE FRة on the google maps. Address and contacts of HAIR SERVICE FRة

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR SERVICE FRة HAIR SERVICE FRة: LUSI VITTORIO | ASLK-CGER Bank | Hotelnieuws | KENNEL BEAUTY-DOG | J.S. RAGNICOLE

Other related companies as HAIR SERVICE FRة: LUSI VITTORIO | ASLK-CGER Bank | Hotelnieuws | KENNEL BEAUTY-DOG | J.S. RAGNICOLE

HAIR SERVICE FRة is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR SERVICE FRة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf HAIR SERVICE FRة bevindt zich op het adres: SCHEIBEEKSTRAAT 15; 1540; HERNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van HAIR SERVICE FRة is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR SERVICE FRة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR SERVICE FRة, openstaande posities, locatie van HAIR SERVICE FRة op de kaart.

HAIR SERVICE FRة is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR SERVICE FRة, company assigned to the tax number BE04722167968. The company HAIR SERVICE FRة is located at the address: SCHEIBEEKSTRAAT 15; 1540; HERNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of HAIR SERVICE FRة is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR SERVICE FRة is not available. You also can look at reviews of HAIR SERVICE FRة, open positions, location of HAIR SERVICE FRة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR SERVICE FRة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR SERVICE FRة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR SERVICE FRة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR SERVICE FRة, employees, financial statistics.