Cafeeke ('t)

Contactgegevens Cafeeke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cafeeke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cafeeke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grees 44; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 30 91 28 (+32-014 30 91 28) 014 30 91 28 (+32-014 30 91 28)

Fax (fax): +32 (63) 859-90-94 +32 (63) 859-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cafeeke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cafeeke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cafeeke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cafeeke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cafeeke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cafeeke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cafeeke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cafeeke ('t)
Products information Cafeeke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE07359436035
Ondernemingsnummer: 9682769775
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Cafeeke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cafeeke ('t)
(Get full report from official database of BE for Cafeeke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cafeeke ('t)
Addition kinds of activities for Cafeeke ('t)

359399. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
33660200. propellers | Propellers
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order

Werken bij Cafeeke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cafeeke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cafeeke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cafeeke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Cafeeke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Cafeeke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cafeeke ('t). Laat een reactie achter voor Cafeeke ('t). Cafeeke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cafeeke ('t). Leave a respond for Cafeeke ('t). Cafeeke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cafeeke ('t) op de google maps. Adres en contacten Cafeeke ('t)
Location of Cafeeke ('t) on the google maps. Address and contacts of Cafeeke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cafeeke ('t) Cafeeke ('t): Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Paris-Londres | SPORTGROEP GODEFROOT | P.C. ZELZATE | DELHAIZE

Other related companies as Cafeeke ('t): Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Paris-Londres | SPORTGROEP GODEFROOT | P.C. ZELZATE | DELHAIZE

Cafeeke ('t) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cafeeke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07359436035. Het bedrijf Cafeeke ('t) bevindt zich op het adres: Grees 44; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Cafeeke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cafeeke ('t) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cafeeke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cafeeke ('t), openstaande posities, locatie van Cafeeke ('t) op de kaart.

Cafeeke ('t) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cafeeke ('t), company assigned to the tax number BE07359436035. The company Cafeeke ('t) is located at the address: Grees 44; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Cafeeke ('t) were not found.
The main activity of Cafeeke ('t) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cafeeke ('t) is not available. You also can look at reviews of Cafeeke ('t), open positions, location of Cafeeke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cafeeke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cafeeke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cafeeke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cafeeke ('t), employees, financial statistics.