P.C. ZELZATE

Contactgegevens P.C. ZELZATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.C. ZELZATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.C. ZELZATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBRECHT DURERLAAN 13; 9030; GENT, België

Telefoon (phone): 92363675 (+32-92363675) 92363675 (+32-92363675)

Fax (fax): +32 (53) 325-71-86 +32 (53) 325-71-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.C. ZELZATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.C. ZELZATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.C. ZELZATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.C. ZELZATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.C. ZELZATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.C. ZELZATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.C. ZELZATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.C. ZELZATE
Products information P.C. ZELZATE

BTW identificatienummer (tax): BE06333312988
Ondernemingsnummer: 4481842041
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: P茅tanque.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.C. ZELZATE
(Get full report from official database of BE for P.C. ZELZATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.C. ZELZATE
Addition kinds of activities for P.C. ZELZATE

492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
39140204. Bestek, Nikkel Zilver | Flatware, nickle silver
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
58120106. Grieks restaurant | Greek restaurant
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers

Werken bij P.C. ZELZATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.C. ZELZATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.C. ZELZATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.C. ZELZATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • thuishulp (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van P.C. ZELZATE in sociale netwerken
Look for responds of P.C. ZELZATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.C. ZELZATE. Laat een reactie achter voor P.C. ZELZATE. P.C. ZELZATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.C. ZELZATE. Leave a respond for P.C. ZELZATE. P.C. ZELZATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.C. ZELZATE op de google maps. Adres en contacten P.C. ZELZATE
Location of P.C. ZELZATE on the google maps. Address and contacts of P.C. ZELZATE

Andere gerelateerde bedrijven als come P.C. ZELZATE P.C. ZELZATE: Godfirnon B | HUIS BOCONFEX | Krisja | UTI SA | Lenz G SPRL

Other related companies as P.C. ZELZATE: Godfirnon B | HUIS BOCONFEX | Krisja | UTI SA | Lenz G SPRL

P.C. ZELZATE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.C. ZELZATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06333312988. Het bedrijf P.C. ZELZATE bevindt zich op het adres: ALBRECHT DURERLAAN 13; 9030; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: P茅tanque..
De hoofdactiviteit van P.C. ZELZATE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.C. ZELZATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.C. ZELZATE, openstaande posities, locatie van P.C. ZELZATE op de kaart.

P.C. ZELZATE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.C. ZELZATE, company assigned to the tax number BE06333312988. The company P.C. ZELZATE is located at the address: ALBRECHT DURERLAAN 13; 9030; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: P茅tanque..
The main activity of P.C. ZELZATE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.C. ZELZATE is not available. You also can look at reviews of P.C. ZELZATE, open positions, location of P.C. ZELZATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.C. ZELZATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.C. ZELZATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.C. ZELZATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.C. ZELZATE, employees, financial statistics.