SCALDIMO PROMOTIES

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • SCALDIMO PROMOTIES
Private companiesMembership Organizations • SCALDIMO PROMOTIES

Contactgegevens SCALDIMO PROMOTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCALDIMO PROMOTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCALDIMO PROMOTIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE PINTELAAN 262A; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92222142 (+32-92222142) 92222142 (+32-92222142)

Fax (fax): +32 (3) 374-68-27 +32 (3) 374-68-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCALDIMO PROMOTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCALDIMO PROMOTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCALDIMO PROMOTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCALDIMO PROMOTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCALDIMO PROMOTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCALDIMO PROMOTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCALDIMO PROMOTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCALDIMO PROMOTIES
Products information SCALDIMO PROMOTIES

BTW identificatienummer (tax): BE01510589599
Ondernemingsnummer: 1347717285
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SCALDIMO PROMOTIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Projectontwikkelaars; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCALDIMO PROMOTIES
(Get full report from official database of BE for SCALDIMO PROMOTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCALDIMO PROMOTIES
Addition kinds of activities for SCALDIMO PROMOTIES

7221. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij SCALDIMO PROMOTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCALDIMO PROMOTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCALDIMO PROMOTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCALDIMO PROMOTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van SCALDIMO PROMOTIES in sociale netwerken
Look for responds of SCALDIMO PROMOTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCALDIMO PROMOTIES. Laat een reactie achter voor SCALDIMO PROMOTIES. SCALDIMO PROMOTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCALDIMO PROMOTIES. Leave a respond for SCALDIMO PROMOTIES. SCALDIMO PROMOTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCALDIMO PROMOTIES op de google maps. Adres en contacten SCALDIMO PROMOTIES
Location of SCALDIMO PROMOTIES on the google maps. Address and contacts of SCALDIMO PROMOTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come SCALDIMO PROMOTIES SCALDIMO PROMOTIES: FLORGANI BVBA | CERCLE SPORTIF DE BADMINTON | MATHIEU BAMMENS | D. SCHOLLIER | IL JARDINO TUTTI FRUTTI

Other related companies as SCALDIMO PROMOTIES: FLORGANI BVBA | CERCLE SPORTIF DE BADMINTON | MATHIEU BAMMENS | D. SCHOLLIER | IL JARDINO TUTTI FRUTTI

SCALDIMO PROMOTIES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCALDIMO PROMOTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510589599. Het bedrijf SCALDIMO PROMOTIES bevindt zich op het adres: DE PINTELAAN 262A; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Projectontwikkelaars; Woningbouw. Producten gemaakt in SCALDIMO PROMOTIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCALDIMO PROMOTIES is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCALDIMO PROMOTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCALDIMO PROMOTIES, openstaande posities, locatie van SCALDIMO PROMOTIES op de kaart.

SCALDIMO PROMOTIES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCALDIMO PROMOTIES, company assigned to the tax number BE01510589599. The company SCALDIMO PROMOTIES is located at the address: DE PINTELAAN 262A; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Projectontwikkelaars; Woningbouw. Products created in SCALDIMO PROMOTIES were not found.
The main activity of SCALDIMO PROMOTIES is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCALDIMO PROMOTIES is not available. You also can look at reviews of SCALDIMO PROMOTIES, open positions, location of SCALDIMO PROMOTIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCALDIMO PROMOTIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCALDIMO PROMOTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCALDIMO PROMOTIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCALDIMO PROMOTIES, employees, financial statistics.