FLORGANI BVBA

Contactgegevens FLORGANI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORGANI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORGANI BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Dynamicalaan 15 2610 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-30-32-72 32-38-30-32-72

Fax (fax): 32-38-30-07-98 32-38-30-07-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORGANI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORGANI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORGANI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORGANI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORGANI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORGANI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORGANI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORGANI BVBA
Products information FLORGANI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02917388916
Ondernemingsnummer: 5481323242
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLORGANI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Programming and software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORGANI BVBA
(Get full report from official database of BE for FLORGANI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORGANI BVBA
Addition kinds of activities for FLORGANI BVBA

344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
25220203. Wandkasten, kantoor: behalve hout | Wallcases, office: except wood
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij FLORGANI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORGANI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORGANI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORGANI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

Zoek naar antwoorden van FLORGANI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLORGANI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORGANI BVBA. Laat een reactie achter voor FLORGANI BVBA. FLORGANI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORGANI BVBA. Leave a respond for FLORGANI BVBA. FLORGANI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORGANI BVBA op de google maps. Adres en contacten FLORGANI BVBA
Location of FLORGANI BVBA on the google maps. Address and contacts of FLORGANI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORGANI BVBA FLORGANI BVBA: TUIGMAKERIJ BAETS JOHAN | CAW-'t Dak-Teledienst | STEVEN WITTOUCK | Algemeen Ziekenhuis Koningin Fabiola | FLORENCE B?RARD

Other related companies as FLORGANI BVBA: TUIGMAKERIJ BAETS JOHAN | CAW-'t Dak-Teledienst | STEVEN WITTOUCK | Algemeen Ziekenhuis Koningin Fabiola | FLORENCE B?RARD

FLORGANI BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORGANI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917388916. Het bedrijf FLORGANI BVBA bevindt zich op het adres: Dynamicalaan 15 2610 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Programming and software. Producten gemaakt in FLORGANI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORGANI BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORGANI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORGANI BVBA, openstaande posities, locatie van FLORGANI BVBA op de kaart.

FLORGANI BVBA is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLORGANI BVBA, company assigned to the tax number BE02917388916. The company FLORGANI BVBA is located at the address: Dynamicalaan 15 2610 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Programming and software. Products created in FLORGANI BVBA were not found.
The main activity of FLORGANI BVBA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORGANI BVBA is not available. You also can look at reviews of FLORGANI BVBA, open positions, location of FLORGANI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORGANI BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORGANI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORGANI BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORGANI BVBA, employees, financial statistics.