Waasse Bouwcentrale NV

Contactgegevens Waasse Bouwcentrale NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Waasse Bouwcentrale NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Waasse Bouwcentrale NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerbroek 109 Box 18; 2070; Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): 03 252 79 27; 03 252 82 43 (+32-03 252 79 27; 03 252 82 43) 03 252 79 27; 03 252 82 43 (+32-03 252 79 27; 03 252 82 43)

Fax (fax): 03 253 09 67 (+32-03 253 09 67) 03 253 09 67 (+32-03 253 09 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Waasse Bouwcentrale NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Waasse Bouwcentrale NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Waasse Bouwcentrale NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Waasse Bouwcentrale NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Waasse Bouwcentrale NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Waasse Bouwcentrale NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Waasse Bouwcentrale NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Waasse Bouwcentrale NV
Products information Waasse Bouwcentrale NV

BTW identificatienummer (tax): BE05390136718
Ondernemingsnummer: 2736663818
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Contractors - House building

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Waasse Bouwcentrale NV
(Get full report from official database of BE for Waasse Bouwcentrale NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Waasse Bouwcentrale NV
Addition kinds of activities for Waasse Bouwcentrale NV

367200. Printplaten | Printed circuit boards
573499. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
23960301. Bindingen, pet en hoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, cap and hat: made from purchased materials
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
59210100. Wijn en bier | Wine and beer

Werken bij Waasse Bouwcentrale NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Waasse Bouwcentrale NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Waasse Bouwcentrale NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Waasse Bouwcentrale NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • TIG-lasser (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

Zoek naar antwoorden van Waasse Bouwcentrale NV in sociale netwerken
Look for responds of Waasse Bouwcentrale NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Waasse Bouwcentrale NV. Laat een reactie achter voor Waasse Bouwcentrale NV. Waasse Bouwcentrale NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Waasse Bouwcentrale NV. Leave a respond for Waasse Bouwcentrale NV. Waasse Bouwcentrale NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Waasse Bouwcentrale NV op de google maps. Adres en contacten Waasse Bouwcentrale NV
Location of Waasse Bouwcentrale NV on the google maps. Address and contacts of Waasse Bouwcentrale NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Waasse Bouwcentrale NV Waasse Bouwcentrale NV: BRANDWEERKAZERNE | ANDREA CHRISTIAENS | VANDEPOEL | Van Lokeren BVBA | STRUYF & PARTNERS

Other related companies as Waasse Bouwcentrale NV: BRANDWEERKAZERNE | ANDREA CHRISTIAENS | VANDEPOEL | Van Lokeren BVBA | STRUYF & PARTNERS

Waasse Bouwcentrale NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Waasse Bouwcentrale NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390136718. Het bedrijf Waasse Bouwcentrale NV bevindt zich op het adres: Neerbroek 109 Box 18; 2070; Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Project developers. Lijst met producten zijn Contractors - House building.
De hoofdactiviteit van Waasse Bouwcentrale NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Waasse Bouwcentrale NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Waasse Bouwcentrale NV, openstaande posities, locatie van Waasse Bouwcentrale NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Waasse Bouwcentrale NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Waasse Bouwcentrale NV, company assigned to the tax number BE05390136718. The company Waasse Bouwcentrale NV is located at the address: Neerbroek 109 Box 18; 2070; Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Project developers. List of products are Contractors - House building.
The main activity of Waasse Bouwcentrale NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Waasse Bouwcentrale NV is not available. You also can look at reviews of Waasse Bouwcentrale NV, open positions, location of Waasse Bouwcentrale NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Waasse Bouwcentrale NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Waasse Bouwcentrale NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Waasse Bouwcentrale NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Waasse Bouwcentrale NV, employees, financial statistics.