STRUYF & PARTNERS

Contactgegevens STRUYF & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STRUYF & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STRUYF & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijverstraat 1; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 720 62 96 (+32-02 720 62 96) 02 720 62 96 (+32-02 720 62 96)

Fax (fax): 02 712 67 90 (+32-02 712 67 90) 02 712 67 90 (+32-02 712 67 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STRUYF & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STRUYF & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STRUYF & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STRUYF & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STRUYF & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STRUYF & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STRUYF & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STRUYF & PARTNERS
Products information STRUYF & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE08259216308
Ondernemingsnummer: 6341827392
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Packing - Design & realization

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STRUYF & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for STRUYF & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STRUYF & PARTNERS
Addition kinds of activities for STRUYF & PARTNERS

20850000. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij STRUYF & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STRUYF & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STRUYF & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STRUYF & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

Zoek naar antwoorden van STRUYF & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of STRUYF & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STRUYF & PARTNERS. Laat een reactie achter voor STRUYF & PARTNERS. STRUYF & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STRUYF & PARTNERS. Leave a respond for STRUYF & PARTNERS. STRUYF & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STRUYF & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten STRUYF & PARTNERS
Location of STRUYF & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of STRUYF & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STRUYF & PARTNERS STRUYF & PARTNERS: Mertens J (Résidence) SPRL | CARINE VICO | Timmermans Nadine | SEEPEX | M&S MODE

Other related companies as STRUYF & PARTNERS: Mertens J (Résidence) SPRL | CARINE VICO | Timmermans Nadine | SEEPEX | M&S MODE

STRUYF & PARTNERS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STRUYF & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08259216308. Het bedrijf STRUYF & PARTNERS bevindt zich op het adres: Vijverstraat 1; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Packing - Design & realization.
De hoofdactiviteit van STRUYF & PARTNERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STRUYF & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STRUYF & PARTNERS, openstaande posities, locatie van STRUYF & PARTNERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STRUYF & PARTNERS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is STRUYF & PARTNERS, company assigned to the tax number BE08259216308. The company STRUYF & PARTNERS is located at the address: Vijverstraat 1; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Packing - Design & realization.
The main activity of STRUYF & PARTNERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STRUYF & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of STRUYF & PARTNERS, open positions, location of STRUYF & PARTNERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STRUYF & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STRUYF & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STRUYF & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STRUYF & PARTNERS, employees, financial statistics.