Pully Invest SA

Contactgegevens Pully Invest SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pully Invest SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pully Invest SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert 86; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 344 49 68 (+32-02 344 49 68) 02 344 49 68 (+32-02 344 49 68)

Fax (fax): 02 344 49 68 (+32-02 344 49 68) 02 344 49 68 (+32-02 344 49 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pully Invest SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pully Invest SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pully Invest SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pully Invest SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pully Invest SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pully Invest SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pully Invest SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pully Invest SA
Products information Pully Invest SA

BTW identificatienummer (tax): BE04676300048
Ondernemingsnummer: 6225097656
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Pully Invest SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pully Invest SA
(Get full report from official database of BE for Pully Invest SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pully Invest SA
Addition kinds of activities for Pully Invest SA

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
5942. Boekwinkels | Book stores
508701. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
703203. Sportkampen | Sporting camps
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
33560402. Nikkel- en nikkellegering: rollen, tekenen of extruderen | Nickel and nickel alloy: rolling, drawing, or extruding
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
94119900. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec

Werken bij Pully Invest SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pully Invest SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pully Invest SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pully Invest SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van Pully Invest SA in sociale netwerken
Look for responds of Pully Invest SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pully Invest SA. Laat een reactie achter voor Pully Invest SA. Pully Invest SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pully Invest SA. Leave a respond for Pully Invest SA. Pully Invest SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pully Invest SA op de google maps. Adres en contacten Pully Invest SA
Location of Pully Invest SA on the google maps. Address and contacts of Pully Invest SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pully Invest SA Pully Invest SA: Hatamian Artes Design | PIERRE PETERS | HUIS 'T GAZETJE | ERIC VAN ROOY | JENS VAN HECKE

Other related companies as Pully Invest SA: Hatamian Artes Design | PIERRE PETERS | HUIS 'T GAZETJE | ERIC VAN ROOY | JENS VAN HECKE

Pully Invest SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pully Invest SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676300048. Het bedrijf Pully Invest SA bevindt zich op het adres: Avenue Albert 86; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Project developers. Producten gemaakt in Pully Invest SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pully Invest SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pully Invest SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pully Invest SA, openstaande posities, locatie van Pully Invest SA op de kaart.

Pully Invest SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pully Invest SA, company assigned to the tax number BE04676300048. The company Pully Invest SA is located at the address: Avenue Albert 86; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Project developers. Products created in Pully Invest SA were not found.
The main activity of Pully Invest SA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pully Invest SA is not available. You also can look at reviews of Pully Invest SA, open positions, location of Pully Invest SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pully Invest SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pully Invest SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pully Invest SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pully Invest SA, employees, financial statistics.