HUIS 'T GAZETJE

Contactgegevens HUIS 'T GAZETJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T GAZETJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T GAZETJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERSTRAAT 115; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37768879 (+32-37768879) 37768879 (+32-37768879)

Fax (fax): +32 (67) 647-76-75 +32 (67) 647-76-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T GAZETJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T GAZETJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T GAZETJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T GAZETJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T GAZETJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T GAZETJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T GAZETJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T GAZETJE
Products information HUIS 'T GAZETJE

BTW identificatienummer (tax): BE02920959472
Ondernemingsnummer: 4646636962
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HUIS 'T GAZETJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T GAZETJE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T GAZETJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T GAZETJE
Addition kinds of activities for HUIS 'T GAZETJE

267299. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
36639902. Digitale encoders | Digital encoders
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery

Werken bij HUIS 'T GAZETJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T GAZETJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T GAZETJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T GAZETJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

 • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

 • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

 • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

 • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T GAZETJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T GAZETJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T GAZETJE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T GAZETJE. HUIS 'T GAZETJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T GAZETJE. Leave a respond for HUIS 'T GAZETJE. HUIS 'T GAZETJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T GAZETJE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T GAZETJE
Location of HUIS 'T GAZETJE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T GAZETJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T GAZETJE HUIS 'T GAZETJE: Wim Haarstylist | VAN LEER BELGIUM | VERTROUWENSCENTRUM KIND IN NOOD | MUSTAPHA AYDIN | Decor Natalie

Other related companies as HUIS 'T GAZETJE: Wim Haarstylist | VAN LEER BELGIUM | VERTROUWENSCENTRUM KIND IN NOOD | MUSTAPHA AYDIN | Decor Natalie

HUIS 'T GAZETJE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T GAZETJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920959472. Het bedrijf HUIS 'T GAZETJE bevindt zich op het adres: ANKERSTRAAT 115; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T GAZETJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T GAZETJE is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T GAZETJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T GAZETJE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T GAZETJE op de kaart.

HUIS 'T GAZETJE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T GAZETJE, company assigned to the tax number BE02920959472. The company HUIS 'T GAZETJE is located at the address: ANKERSTRAAT 115; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T GAZETJE were not found.
The main activity of HUIS 'T GAZETJE is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T GAZETJE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T GAZETJE, open positions, location of HUIS 'T GAZETJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T GAZETJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T GAZETJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T GAZETJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T GAZETJE, employees, financial statistics.