3D Bouwteam NV

Contactgegevens 3D Bouwteam NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3D Bouwteam NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

3D Bouwteam NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Holstraat 61 Box 4F; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 61 21 31 (+32-056 61 21 31) 056 61 21 31 (+32-056 61 21 31)

Fax (fax): 056 61 21 32 (+32-056 61 21 32) 056 61 21 32 (+32-056 61 21 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3D Bouwteam NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3D Bouwteam NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3D Bouwteam NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3D Bouwteam NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3D Bouwteam NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3D Bouwteam NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3D Bouwteam NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3D Bouwteam NV
Products information 3D Bouwteam NV

BTW identificatienummer (tax): BE05915557861
Ondernemingsnummer: 3140136718
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in 3D Bouwteam NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3D Bouwteam NV
(Get full report from official database of BE for 3D Bouwteam NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3D Bouwteam NV
Addition kinds of activities for 3D Bouwteam NV

701100. Hotels en motels | Hotels and motels
20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
36329900. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
39959902. Kistbekleding | Casket linings
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank

Werken bij 3D Bouwteam NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3D Bouwteam NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3D Bouwteam NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3D Bouwteam NV. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van 3D Bouwteam NV in sociale netwerken
Look for responds of 3D Bouwteam NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3D Bouwteam NV. Laat een reactie achter voor 3D Bouwteam NV. 3D Bouwteam NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3D Bouwteam NV. Leave a respond for 3D Bouwteam NV. 3D Bouwteam NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3D Bouwteam NV op de google maps. Adres en contacten 3D Bouwteam NV
Location of 3D Bouwteam NV on the google maps. Address and contacts of 3D Bouwteam NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 3D Bouwteam NV 3D Bouwteam NV: BUMA | Alleweireldt Katelijn | De Vestel G | VOEDERS LAUWERS | COMPTOIR D'ASSURANCES

Other related companies as 3D Bouwteam NV: BUMA | Alleweireldt Katelijn | De Vestel G | VOEDERS LAUWERS | COMPTOIR D'ASSURANCES

3D Bouwteam NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3D Bouwteam NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05915557861. Het bedrijf 3D Bouwteam NV bevindt zich op het adres: Holstraat 61 Box 4F; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Project developers. Producten gemaakt in 3D Bouwteam NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3D Bouwteam NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3D Bouwteam NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3D Bouwteam NV, openstaande posities, locatie van 3D Bouwteam NV op de kaart.

3D Bouwteam NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3D Bouwteam NV, company assigned to the tax number BE05915557861. The company 3D Bouwteam NV is located at the address: Holstraat 61 Box 4F; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Project developers. Products created in 3D Bouwteam NV were not found.
The main activity of 3D Bouwteam NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 3D Bouwteam NV is not available. You also can look at reviews of 3D Bouwteam NV, open positions, location of 3D Bouwteam NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3D Bouwteam NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3D Bouwteam NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3D Bouwteam NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3D Bouwteam NV, employees, financial statistics.