S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION
Private companiesJustice, Public Order and Safety • S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION

Contactgegevens S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Progr猫s 319; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 201 14 00 (+32-02 201 14 00) 02 201 14 00 (+32-02 201 14 00)

Fax (fax): 02 201 14 34 (+32-02 201 14 34) 02 201 14 34 (+32-02 201 14 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION
Products information S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION

BTW identificatienummer (tax): BE04892456054
Ondernemingsnummer: 9002166748
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION
(Get full report from official database of BE for S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION
Addition kinds of activities for S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION

092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
56990103. Werkkleding | Work clothing
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION in sociale netwerken
Look for responds of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. Laat een reactie achter voor S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. Leave a respond for S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION. S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION op de google maps. Adres en contacten S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION
Location of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION on the google maps. Address and contacts of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION

Andere gerelateerde bedrijven als come S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION: Entrance Services NV | LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S | VAN REETH | COMPTOIR LUX. ASSURANCES | Algemene Ondernemingen VAG NV

Other related companies as S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION: Entrance Services NV | LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S | VAN REETH | COMPTOIR LUX. ASSURANCES | Algemene Ondernemingen VAG NV

S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04892456054. Het bedrijf S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION bevindt zich op het adres: Rue du Progr猫s 319; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, openstaande posities, locatie van S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION op de kaart.

S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, company assigned to the tax number BE04892456054. The company S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION is located at the address: Rue du Progr猫s 319; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION were not found.
The main activity of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION is not available. You also can look at reviews of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, open positions, location of S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.L.F.P. ADMIN LOCALE & REGION, employees, financial statistics.