LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S
Private companiesJustice, Public Order and Safety • LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S

Contactgegevens LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Leopoldlaan 76; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 10 16 (+32-011 54 10 16) 011 54 10 16 (+32-011 54 10 16)

Fax (fax): 011 54 10 16 (+32-011 54 10 16) 011 54 10 16 (+32-011 54 10 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S
Products information LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S

BTW identificatienummer (tax): BE06078979492
Ondernemingsnummer: 5091033935
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Garden centres

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S
(Get full report from official database of BE for LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S
Addition kinds of activities for LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
22110508. Grosgrain, katoen | Grosgrain, cotton
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)
50729903. Chains | Chains
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S in sociale netwerken
Look for responds of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. Laat een reactie achter voor LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. Leave a respond for LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S. LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S op de google maps. Adres en contacten LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S
Location of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S on the google maps. Address and contacts of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S

Andere gerelateerde bedrijven als come LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S: SUZANNE PHOLIEN | V.C. JUVENES | Carlton | I. VAN DEN BRANDE | Heylen W

Other related companies as LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S: SUZANNE PHOLIEN | V.C. JUVENES | Carlton | I. VAN DEN BRANDE | Heylen W

LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06078979492. Het bedrijf LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S bevindt zich op het adres: Koning Leopoldlaan 76; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Garden centres.
De hoofdactiviteit van LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, openstaande posities, locatie van LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S op de kaart.

LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, company assigned to the tax number BE06078979492. The company LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S is located at the address: Koning Leopoldlaan 76; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Garden centres.
The main activity of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S is not available. You also can look at reviews of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, open positions, location of LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOMMELS TUINBEDRIJF DIEPVENS S, employees, financial statistics.