TOM PANIS

Contactgegevens TOM PANIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOM PANIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOM PANIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUPSTRAAT 9; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32316800 32316800

Fax (fax): +32 (12) 184-98-83 +32 (12) 184-98-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOM PANIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOM PANIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOM PANIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOM PANIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOM PANIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOM PANIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOM PANIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOM PANIS
Products information TOM PANIS

BTW identificatienummer (tax): BE01214508056
Ondernemingsnummer: 6177856445
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TOM PANIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOM PANIS
(Get full report from official database of BE for TOM PANIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOM PANIS
Addition kinds of activities for TOM PANIS

341100. Metalen blikjes | Metal cans
511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec
79999908. Phrenologist | Phrenologist
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij TOM PANIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOM PANIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOM PANIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOM PANIS. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van TOM PANIS in sociale netwerken
Look for responds of TOM PANIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOM PANIS. Laat een reactie achter voor TOM PANIS. TOM PANIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOM PANIS. Leave a respond for TOM PANIS. TOM PANIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOM PANIS op de google maps. Adres en contacten TOM PANIS
Location of TOM PANIS on the google maps. Address and contacts of TOM PANIS

Andere gerelateerde bedrijven als come TOM PANIS TOM PANIS: Myriam | Pieter Dick | F. SPOIDEN | TSA SPRL | De Groeve Gardening

Other related companies as TOM PANIS: Myriam | Pieter Dick | F. SPOIDEN | TSA SPRL | De Groeve Gardening

TOM PANIS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOM PANIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01214508056. Het bedrijf TOM PANIS bevindt zich op het adres: SCHUPSTRAAT 9; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in TOM PANIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOM PANIS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOM PANIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOM PANIS, openstaande posities, locatie van TOM PANIS op de kaart.

TOM PANIS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOM PANIS, company assigned to the tax number BE01214508056. The company TOM PANIS is located at the address: SCHUPSTRAAT 9; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in TOM PANIS were not found.
The main activity of TOM PANIS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOM PANIS is not available. You also can look at reviews of TOM PANIS, open positions, location of TOM PANIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOM PANIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOM PANIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOM PANIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOM PANIS, employees, financial statistics.