De Groeve Gardening

Contactgegevens De Groeve Gardening: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groeve Gardening: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groeve Gardening

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Manpad 3; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 59 91; 0475 67 70 51 (+32-056 21 59 91; 0475 67 70 51) 056 21 59 91; 0475 67 70 51 (+32-056 21 59 91; 0475 67 70 51)

Fax (fax): 056 21 59 91 (+32-056 21 59 91) 056 21 59 91 (+32-056 21 59 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groeve Gardening: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groeve Gardening"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groeve Gardening"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groeve Gardening, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groeve Gardening. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groeve Gardening, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groeve Gardening. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groeve Gardening
Products information De Groeve Gardening

BTW identificatienummer (tax): BE04944915771
Ondernemingsnummer: 2277160644
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Ponds - Laying-out & Access.; Landscape architects; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groeve Gardening
(Get full report from official database of BE for De Groeve Gardening)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groeve Gardening
Addition kinds of activities for De Groeve Gardening

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
20770203. Visolie | Fish oil
24269900. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
26210305. Condensor papier | Condenser paper
36529904. Phonograph record blanks | Phonograph record blanks
37329903. Boten, starre: kunststoffen | Boats, rigid: plastics
50510406. Blikplaat | Tin plate

Werken bij De Groeve Gardening: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groeve Gardening: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groeve Gardening. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groeve Gardening. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

Zoek naar antwoorden van De Groeve Gardening in sociale netwerken
Look for responds of De Groeve Gardening in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groeve Gardening. Laat een reactie achter voor De Groeve Gardening. De Groeve Gardening bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groeve Gardening. Leave a respond for De Groeve Gardening. De Groeve Gardening on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groeve Gardening op de google maps. Adres en contacten De Groeve Gardening
Location of De Groeve Gardening on the google maps. Address and contacts of De Groeve Gardening

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groeve Gardening De Groeve Gardening: Westkrediet | Inter Horeca Verhuur | DIDIER WAEYAERT | GHAZI F. ET CHABANE R. | MAISON DEMASSUE

Other related companies as De Groeve Gardening: Westkrediet | Inter Horeca Verhuur | DIDIER WAEYAERT | GHAZI F. ET CHABANE R. | MAISON DEMASSUE

De Groeve Gardening is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groeve Gardening, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04944915771. Het bedrijf De Groeve Gardening bevindt zich op het adres: Manpad 3; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Ponds - Laying-out & Access.; Landscape architects; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van De Groeve Gardening is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groeve Gardening is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groeve Gardening, openstaande posities, locatie van De Groeve Gardening op de kaart.

De Groeve Gardening is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groeve Gardening, company assigned to the tax number BE04944915771. The company De Groeve Gardening is located at the address: Manpad 3; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Ponds - Laying-out & Access.; Landscape architects; Gardening & garden maintenance.
The main activity of De Groeve Gardening is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groeve Gardening is not available. You also can look at reviews of De Groeve Gardening, open positions, location of De Groeve Gardening on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groeve Gardening, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groeve Gardening, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groeve Gardening, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groeve Gardening, employees, financial statistics.