INGENIEURSBUREAU IBS

Contactgegevens INGENIEURSBUREAU IBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGENIEURSBUREAU IBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGENIEURSBUREAU IBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAMINGSTRAAT 4; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56424062 (+32-56424062) 56424062 (+32-56424062)

Fax (fax): +32 (63) 353-76-69 +32 (63) 353-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGENIEURSBUREAU IBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGENIEURSBUREAU IBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGENIEURSBUREAU IBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGENIEURSBUREAU IBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGENIEURSBUREAU IBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGENIEURSBUREAU IBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGENIEURSBUREAU IBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGENIEURSBUREAU IBS
Products information INGENIEURSBUREAU IBS

BTW identificatienummer (tax): BE06444274902
Ondernemingsnummer: 4157745361
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in INGENIEURSBUREAU IBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Proef- and grondboringen; Technische studies and ingenieursactiviteiten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGENIEURSBUREAU IBS
(Get full report from official database of BE for INGENIEURSBUREAU IBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGENIEURSBUREAU IBS
Addition kinds of activities for INGENIEURSBUREAU IBS

267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
38230415. Programmeurs, proces type | Programmers, process type
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services
60999908. Representatieve buitenlandse bankkantoren, ex. | Representative foreign bank offices, ex. agents and branches
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij INGENIEURSBUREAU IBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGENIEURSBUREAU IBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGENIEURSBUREAU IBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGENIEURSBUREAU IBS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

Zoek naar antwoorden van INGENIEURSBUREAU IBS in sociale netwerken
Look for responds of INGENIEURSBUREAU IBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGENIEURSBUREAU IBS. Laat een reactie achter voor INGENIEURSBUREAU IBS. INGENIEURSBUREAU IBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGENIEURSBUREAU IBS. Leave a respond for INGENIEURSBUREAU IBS. INGENIEURSBUREAU IBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGENIEURSBUREAU IBS op de google maps. Adres en contacten INGENIEURSBUREAU IBS
Location of INGENIEURSBUREAU IBS on the google maps. Address and contacts of INGENIEURSBUREAU IBS

Andere gerelateerde bedrijven als come INGENIEURSBUREAU IBS INGENIEURSBUREAU IBS: COIFFURE LILLON | T.B.J. ELECTRONICS | Brulard Marc | CREATEL TRADING | Mengels Nest

Other related companies as INGENIEURSBUREAU IBS: COIFFURE LILLON | T.B.J. ELECTRONICS | Brulard Marc | CREATEL TRADING | Mengels Nest

INGENIEURSBUREAU IBS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INGENIEURSBUREAU IBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06444274902. Het bedrijf INGENIEURSBUREAU IBS bevindt zich op het adres: VLAMINGSTRAAT 4; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Proef- and grondboringen; Technische studies and ingenieursactiviteiten. Producten gemaakt in INGENIEURSBUREAU IBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INGENIEURSBUREAU IBS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGENIEURSBUREAU IBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGENIEURSBUREAU IBS, openstaande posities, locatie van INGENIEURSBUREAU IBS op de kaart.

INGENIEURSBUREAU IBS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is INGENIEURSBUREAU IBS, company assigned to the tax number BE06444274902. The company INGENIEURSBUREAU IBS is located at the address: VLAMINGSTRAAT 4; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Proef- and grondboringen; Technische studies and ingenieursactiviteiten. Products created in INGENIEURSBUREAU IBS were not found.
The main activity of INGENIEURSBUREAU IBS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INGENIEURSBUREAU IBS is not available. You also can look at reviews of INGENIEURSBUREAU IBS, open positions, location of INGENIEURSBUREAU IBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGENIEURSBUREAU IBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGENIEURSBUREAU IBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGENIEURSBUREAU IBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGENIEURSBUREAU IBS, employees, financial statistics.