COIFFURE LILLON

Contactgegevens COIFFURE LILLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE LILLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE LILLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DES INVALIDES 44; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26737541 (+32-26737541) 26737541 (+32-26737541)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE LILLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE LILLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE LILLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE LILLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE LILLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE LILLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE LILLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE LILLON
Products information COIFFURE LILLON

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE LILLON
(Get full report from official database of BE for COIFFURE LILLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE LILLON
Addition kinds of activities for COIFFURE LILLON

23250200. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines

Werken bij COIFFURE LILLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE LILLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE LILLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE LILLON. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van COIFFURE LILLON in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE LILLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE LILLON. Laat een reactie achter voor COIFFURE LILLON. COIFFURE LILLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE LILLON. Leave a respond for COIFFURE LILLON. COIFFURE LILLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE LILLON op de google maps. Adres en contacten COIFFURE LILLON
Location of COIFFURE LILLON on the google maps. Address and contacts of COIFFURE LILLON

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE LILLON COIFFURE LILLON: FLUNIT 4 AGRESSO BELGIUM NV | DE PEPERBUS | Vandersteen E | Little Van Gogh | GUY LANGBEEN

Other related companies as COIFFURE LILLON: FLUNIT 4 AGRESSO BELGIUM NV | DE PEPERBUS | Vandersteen E | Little Van Gogh | GUY LANGBEEN

COIFFURE LILLON is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE LILLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf COIFFURE LILLON bevindt zich op het adres: BOULEVARD DES INVALIDES 44; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE LILLON is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE LILLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE LILLON, openstaande posities, locatie van COIFFURE LILLON op de kaart.

COIFFURE LILLON is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE LILLON, company assigned to the tax number BE02451568603. The company COIFFURE LILLON is located at the address: BOULEVARD DES INVALIDES 44; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE LILLON is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE LILLON is not available. You also can look at reviews of COIFFURE LILLON, open positions, location of COIFFURE LILLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE LILLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE LILLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE LILLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE LILLON, employees, financial statistics.