AXAMED A.C.-MEDICO

Contactgegevens AXAMED A.C.-MEDICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXAMED A.C.-MEDICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXAMED A.C.-MEDICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTONSTRAAT 2; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59801166 (+32-59801166) 59801166 (+32-59801166)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXAMED A.C.-MEDICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXAMED A.C.-MEDICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXAMED A.C.-MEDICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXAMED A.C.-MEDICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXAMED A.C.-MEDICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXAMED A.C.-MEDICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXAMED A.C.-MEDICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXAMED A.C.-MEDICO
Products information AXAMED A.C.-MEDICO

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Instruments & Articles M茅dicaux.

Product categorie (product category): Produits pharmaceutiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXAMED A.C.-MEDICO
(Get full report from official database of BE for AXAMED A.C.-MEDICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXAMED A.C.-MEDICO
Addition kinds of activities for AXAMED A.C.-MEDICO

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
232500. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
51910104. insecticiden | Insecticides
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership
80110104. hematoloog | Hematologist
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij AXAMED A.C.-MEDICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXAMED A.C.-MEDICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXAMED A.C.-MEDICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXAMED A.C.-MEDICO. Looking for open vacancies in other companies

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

Zoek naar antwoorden van AXAMED A.C.-MEDICO in sociale netwerken
Look for responds of AXAMED A.C.-MEDICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXAMED A.C.-MEDICO. Laat een reactie achter voor AXAMED A.C.-MEDICO. AXAMED A.C.-MEDICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXAMED A.C.-MEDICO. Leave a respond for AXAMED A.C.-MEDICO. AXAMED A.C.-MEDICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXAMED A.C.-MEDICO op de google maps. Adres en contacten AXAMED A.C.-MEDICO
Location of AXAMED A.C.-MEDICO on the google maps. Address and contacts of AXAMED A.C.-MEDICO

Andere gerelateerde bedrijven als come AXAMED A.C.-MEDICO AXAMED A.C.-MEDICO: VILLAGE NO 3 | PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC | Cosemans P | S.G. MOTORS | Van Den Bergh A

Other related companies as AXAMED A.C.-MEDICO: VILLAGE NO 3 | PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC | Cosemans P | S.G. MOTORS | Van Den Bergh A

AXAMED A.C.-MEDICO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXAMED A.C.-MEDICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf AXAMED A.C.-MEDICO bevindt zich op het adres: PONTONSTRAAT 2; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits pharmaceutiques Gr. Lijst met producten zijn Produits: Instruments & Articles M茅dicaux..
De hoofdactiviteit van AXAMED A.C.-MEDICO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXAMED A.C.-MEDICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXAMED A.C.-MEDICO, openstaande posities, locatie van AXAMED A.C.-MEDICO op de kaart.

AXAMED A.C.-MEDICO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXAMED A.C.-MEDICO, company assigned to the tax number BE08636322021. The company AXAMED A.C.-MEDICO is located at the address: PONTONSTRAAT 2; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits pharmaceutiques Gr. List of products are Produits: Instruments & Articles M茅dicaux..
The main activity of AXAMED A.C.-MEDICO is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AXAMED A.C.-MEDICO is not available. You also can look at reviews of AXAMED A.C.-MEDICO, open positions, location of AXAMED A.C.-MEDICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXAMED A.C.-MEDICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXAMED A.C.-MEDICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXAMED A.C.-MEDICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXAMED A.C.-MEDICO, employees, financial statistics.