PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

Contactgegevens PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsestraat 63; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 888 09 77 (+32-03 888 09 77) 03 888 09 77 (+32-03 888 09 77)

Fax (fax): +32 (56) 666-92-64 +32 (56) 666-92-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
Products information PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

BTW identificatienummer (tax): BE07516265869
Ondernemingsnummer: 1405395507
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Television & radio - Retail; Games computers & video games

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
(Get full report from official database of BE for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
Addition kinds of activities for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
8211. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
50399911. Septische tanks | Septic tanks
50459901. Boekhoudmachines die gebruik maken van machine leesbare programma's | Accounting machines using machine readable programs
54619907. Pies | Pies
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others

Werken bij PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC in sociale netwerken
Look for responds of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Laat een reactie achter voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Leave a respond for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC op de google maps. Adres en contacten PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
Location of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC on the google maps. Address and contacts of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

Andere gerelateerde bedrijven als come PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: Rainchon Ph | Indications Jeunesse Presente | WALTER STROOBANT | COIFFURE LEONARDI | BELON HERMAN

Other related companies as PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: Rainchon Ph | Indications Jeunesse Presente | WALTER STROOBANT | COIFFURE LEONARDI | BELON HERMAN

PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07516265869. Het bedrijf PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 63; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Domotics. Lijst met producten zijn Television & radio - Retail; Games computers & video games.
De hoofdactiviteit van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, openstaande posities, locatie van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC op de kaart.

PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, company assigned to the tax number BE07516265869. The company PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is located at the address: Antwerpsestraat 63; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Domotics. List of products are Television & radio - Retail; Games computers & video games.
The main activity of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is not available. You also can look at reviews of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, open positions, location of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, employees, financial statistics.