RADIO CONTACT FAMENNE

Contactgegevens RADIO CONTACT FAMENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO CONTACT FAMENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO CONTACT FAMENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC INDUSTRIEL NANINNE 16; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81408111 (+32-81408111) 81408111 (+32-81408111)

Fax (fax): +32 (69) 824-52-51 +32 (69) 824-52-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO CONTACT FAMENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO CONTACT FAMENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO CONTACT FAMENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO CONTACT FAMENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO CONTACT FAMENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO CONTACT FAMENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO CONTACT FAMENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO CONTACT FAMENNE
Products information RADIO CONTACT FAMENNE

BTW identificatienummer (tax): BE04800445556
Ondernemingsnummer: 8357543945
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in RADIO CONTACT FAMENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Production and diffusion de programmes radio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO CONTACT FAMENNE
(Get full report from official database of BE for RADIO CONTACT FAMENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO CONTACT FAMENNE
Addition kinds of activities for RADIO CONTACT FAMENNE

245100. Mobiele huizen | Mobile homes
323105. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
50850103. Doos schudt | Box shooks
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital

Werken bij RADIO CONTACT FAMENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO CONTACT FAMENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO CONTACT FAMENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO CONTACT FAMENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van RADIO CONTACT FAMENNE in sociale netwerken
Look for responds of RADIO CONTACT FAMENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO CONTACT FAMENNE. Laat een reactie achter voor RADIO CONTACT FAMENNE. RADIO CONTACT FAMENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO CONTACT FAMENNE. Leave a respond for RADIO CONTACT FAMENNE. RADIO CONTACT FAMENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO CONTACT FAMENNE op de google maps. Adres en contacten RADIO CONTACT FAMENNE
Location of RADIO CONTACT FAMENNE on the google maps. Address and contacts of RADIO CONTACT FAMENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO CONTACT FAMENNE RADIO CONTACT FAMENNE: JANDA VERHUIZINGEN | VAN ASSCHE EN CO | CUISINES DESTREBECQ | R DESCHRIJVER | Internetcaf茅

Other related companies as RADIO CONTACT FAMENNE: JANDA VERHUIZINGEN | VAN ASSCHE EN CO | CUISINES DESTREBECQ | R DESCHRIJVER | Internetcaf茅

RADIO CONTACT FAMENNE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO CONTACT FAMENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04800445556. Het bedrijf RADIO CONTACT FAMENNE bevindt zich op het adres: PARC INDUSTRIEL NANINNE 16; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Production and diffusion de programmes radio. Producten gemaakt in RADIO CONTACT FAMENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO CONTACT FAMENNE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO CONTACT FAMENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO CONTACT FAMENNE, openstaande posities, locatie van RADIO CONTACT FAMENNE op de kaart.

RADIO CONTACT FAMENNE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO CONTACT FAMENNE, company assigned to the tax number BE04800445556. The company RADIO CONTACT FAMENNE is located at the address: PARC INDUSTRIEL NANINNE 16; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Production and diffusion de programmes radio. Products created in RADIO CONTACT FAMENNE were not found.
The main activity of RADIO CONTACT FAMENNE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO CONTACT FAMENNE is not available. You also can look at reviews of RADIO CONTACT FAMENNE, open positions, location of RADIO CONTACT FAMENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO CONTACT FAMENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO CONTACT FAMENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO CONTACT FAMENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO CONTACT FAMENNE, employees, financial statistics.