JANDA VERHUIZINGEN

Contactgegevens JANDA VERHUIZINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANDA VERHUIZINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANDA VERHUIZINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wetterensteenweg 5; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 252 20 41 (+32-09 252 20 41) 09 252 20 41 (+32-09 252 20 41)

Fax (fax): 09 252 20 41 (+32-09 252 20 41) 09 252 20 41 (+32-09 252 20 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANDA VERHUIZINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANDA VERHUIZINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANDA VERHUIZINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANDA VERHUIZINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANDA VERHUIZINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANDA VERHUIZINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANDA VERHUIZINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANDA VERHUIZINGEN
Products information JANDA VERHUIZINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03392272949
Ondernemingsnummer: 2468048095
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JANDA VERHUIZINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANDA VERHUIZINGEN
(Get full report from official database of BE for JANDA VERHUIZINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANDA VERHUIZINGEN
Addition kinds of activities for JANDA VERHUIZINGEN

7349. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
514500. Banketbakkerij | Confectionery
07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
28740100. fosfaten | Phosphates
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
38120106. Angle-of-yaw instrumenten | Angle-of-yaw instruments
50840512. ruimers | Reamers

Werken bij JANDA VERHUIZINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANDA VERHUIZINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANDA VERHUIZINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANDA VERHUIZINGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

 • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

 • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

 • Packed waste support (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

 • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: Talentus Waterloo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

 • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

 • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

 • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

 • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

 • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

 • Technisch jobstudent (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

Zoek naar antwoorden van JANDA VERHUIZINGEN in sociale netwerken
Look for responds of JANDA VERHUIZINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANDA VERHUIZINGEN. Laat een reactie achter voor JANDA VERHUIZINGEN. JANDA VERHUIZINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANDA VERHUIZINGEN. Leave a respond for JANDA VERHUIZINGEN. JANDA VERHUIZINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANDA VERHUIZINGEN op de google maps. Adres en contacten JANDA VERHUIZINGEN
Location of JANDA VERHUIZINGEN on the google maps. Address and contacts of JANDA VERHUIZINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JANDA VERHUIZINGEN JANDA VERHUIZINGEN: CLUB | AFFICHAGE DGP | HELEVEN EDDY | MARILOU COENEN | VPO sa - CustoSoft

Other related companies as JANDA VERHUIZINGEN: CLUB | AFFICHAGE DGP | HELEVEN EDDY | MARILOU COENEN | VPO sa - CustoSoft

JANDA VERHUIZINGEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANDA VERHUIZINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03392272949. Het bedrijf JANDA VERHUIZINGEN bevindt zich op het adres: Wetterensteenweg 5; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in JANDA VERHUIZINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANDA VERHUIZINGEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANDA VERHUIZINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANDA VERHUIZINGEN, openstaande posities, locatie van JANDA VERHUIZINGEN op de kaart.

JANDA VERHUIZINGEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANDA VERHUIZINGEN, company assigned to the tax number BE03392272949. The company JANDA VERHUIZINGEN is located at the address: Wetterensteenweg 5; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in JANDA VERHUIZINGEN were not found.
The main activity of JANDA VERHUIZINGEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JANDA VERHUIZINGEN is not available. You also can look at reviews of JANDA VERHUIZINGEN, open positions, location of JANDA VERHUIZINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANDA VERHUIZINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANDA VERHUIZINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANDA VERHUIZINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANDA VERHUIZINGEN, employees, financial statistics.