KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN
Private companiesMetal Mining • KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN

Contactgegevens KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. VAN KERCKHOVENSTRAAT 60; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38892386 (+32-38892386) 38892386 (+32-38892386)

Fax (fax): +32 (65) 862-41-70 +32 (65) 862-41-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN
Products information KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE06553863525
Ondernemingsnummer: 2077758789
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Productie van shows and podiumkunsten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN
Addition kinds of activities for KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
36510114. Kussens, stereo | Pillows, stereo
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
73499903. Maid services, contract of tarief basis | Maid services, contract or fee basis

Werken bij KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. Laat een reactie achter voor KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. Leave a respond for KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN. KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN
Location of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN: BOGAERT BVBA | FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV | STEFAN MERLEVEDE | ROBERT NOEL | Dedrille

Other related companies as KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN: BOGAERT BVBA | FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV | STEFAN MERLEVEDE | ROBERT NOEL | Dedrille

KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06553863525. Het bedrijf KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN bevindt zich op het adres: L. VAN KERCKHOVENSTRAAT 60; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Productie van shows and podiumkunsten. Producten gemaakt in KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, openstaande posities, locatie van KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN op de kaart.

KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, company assigned to the tax number BE06553863525. The company KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN is located at the address: L. VAN KERCKHOVENSTRAAT 60; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Productie van shows and podiumkunsten. Products created in KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN were not found.
The main activity of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, open positions, location of KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. HARMONIE CONCORDIAVRIENDEN, employees, financial statistics.