FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Private companiesMetal Mining • FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Contactgegevens FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstr. 39 3945 Ham - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-67-01-60 32-13-67-01-60

Fax (fax): 32-13-67-37-09 32-13-67-37-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Products information FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02141479492
Ondernemingsnummer: 3403533935
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Film, photography and cinematography

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

2431. Millwork | Millwork
3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
36710203. Electron buizen, NSK | Electron tubes, nsk
38290304. Kaartplotinstrumenten | Map plotting instruments
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
51910100. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals

Werken bij FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Leave a respond for FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Location of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: Michotte J | DESABLENS (CAUDRELIER) | DBW CONSTRUCT | YOLDAS VERGIN | PEREMANS CENTRALE VERWARMING

Other related companies as FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: Michotte J | DESABLENS (CAUDRELIER) | DBW CONSTRUCT | YOLDAS VERGIN | PEREMANS CENTRALE VERWARMING

FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02141479492. Het bedrijf FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Bergstr. 39 3945 Ham - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Film, photography and cinematography. Producten gemaakt in FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV op de kaart.

FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE02141479492. The company FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is located at the address: Bergstr. 39 3945 Ham - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Film, photography and cinematography. Products created in FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, open positions, location of FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, employees, financial statistics.