PAUL SEGERS

Contactgegevens PAUL SEGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL SEGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL SEGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR DE MOLDERLAAN 2; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33099241 (+32-33099241) 33099241 (+32-33099241)

Fax (fax): +32 (53) 809-33-96 +32 (53) 809-33-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL SEGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL SEGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL SEGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL SEGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL SEGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL SEGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL SEGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL SEGERS
Products information PAUL SEGERS

BTW identificatienummer (tax): BE01719604492
Ondernemingsnummer: 5794158935
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PAUL SEGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL SEGERS
(Get full report from official database of BE for PAUL SEGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL SEGERS
Addition kinds of activities for PAUL SEGERS

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
32210000. Glascontainers | Glass containers
83220504. Homemakers 'service | Homemakers' service

Werken bij PAUL SEGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL SEGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL SEGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL SEGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

Zoek naar antwoorden van PAUL SEGERS in sociale netwerken
Look for responds of PAUL SEGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL SEGERS. Laat een reactie achter voor PAUL SEGERS. PAUL SEGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL SEGERS. Leave a respond for PAUL SEGERS. PAUL SEGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL SEGERS op de google maps. Adres en contacten PAUL SEGERS
Location of PAUL SEGERS on the google maps. Address and contacts of PAUL SEGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL SEGERS PAUL SEGERS: Gaufres Geurts SC | DU SOLEIL | ARS?NE LUPIN | DE SUTTER | MISTER FLOOR SERVICE/ DERKINDEREN LUC

Other related companies as PAUL SEGERS: Gaufres Geurts SC | DU SOLEIL | ARS?NE LUPIN | DE SUTTER | MISTER FLOOR SERVICE/ DERKINDEREN LUC

PAUL SEGERS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL SEGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01719604492. Het bedrijf PAUL SEGERS bevindt zich op het adres: PASTOOR DE MOLDERLAAN 2; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in PAUL SEGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL SEGERS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL SEGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL SEGERS, openstaande posities, locatie van PAUL SEGERS op de kaart.

PAUL SEGERS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL SEGERS, company assigned to the tax number BE01719604492. The company PAUL SEGERS is located at the address: PASTOOR DE MOLDERLAAN 2; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in PAUL SEGERS were not found.
The main activity of PAUL SEGERS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL SEGERS is not available. You also can look at reviews of PAUL SEGERS, open positions, location of PAUL SEGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL SEGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL SEGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL SEGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL SEGERS, employees, financial statistics.