Gaufres Geurts SC

Contactgegevens Gaufres Geurts SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gaufres Geurts SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gaufres Geurts SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Meuniers 3; 4350; Remicourt (Pousset), België

Telefoon (phone): 019 54 41 99 (+32-019 54 41 99) 019 54 41 99 (+32-019 54 41 99)

Fax (fax): 019 54 55 08 (+32-019 54 55 08) 019 54 55 08 (+32-019 54 55 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gaufres Geurts SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gaufres Geurts SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gaufres Geurts SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gaufres Geurts SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gaufres Geurts SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gaufres Geurts SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gaufres Geurts SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gaufres Geurts SC
Products information Gaufres Geurts SC

BTW identificatienummer (tax): BE08249328613
Ondernemingsnummer: 4499420166
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Wafers & pancakes - Mfg.

Product categorie (product category): Bakers - Ingredients

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gaufres Geurts SC
(Get full report from official database of BE for Gaufres Geurts SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gaufres Geurts SC
Addition kinds of activities for Gaufres Geurts SC

344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
51991002. Posters | Posters
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
83990000. Sociale diensten, nec | Social services, nec

Werken bij Gaufres Geurts SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gaufres Geurts SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gaufres Geurts SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gaufres Geurts SC. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kontich - Mechelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

Zoek naar antwoorden van Gaufres Geurts SC in sociale netwerken
Look for responds of Gaufres Geurts SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gaufres Geurts SC. Laat een reactie achter voor Gaufres Geurts SC. Gaufres Geurts SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gaufres Geurts SC. Leave a respond for Gaufres Geurts SC. Gaufres Geurts SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gaufres Geurts SC op de google maps. Adres en contacten Gaufres Geurts SC
Location of Gaufres Geurts SC on the google maps. Address and contacts of Gaufres Geurts SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Gaufres Geurts SC Gaufres Geurts SC: FLCOLOSSEUM NV | COLIN MAILLARD | Calumet (Au) | L. MASQUELIER | Sierens R

Other related companies as Gaufres Geurts SC: FLCOLOSSEUM NV | COLIN MAILLARD | Calumet (Au) | L. MASQUELIER | Sierens R

Gaufres Geurts SC is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gaufres Geurts SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08249328613. Het bedrijf Gaufres Geurts SC bevindt zich op het adres: Rue des Meuniers 3; 4350; Remicourt (Pousset). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers - Ingredients. Lijst met producten zijn Wafers & pancakes - Mfg..
De hoofdactiviteit van Gaufres Geurts SC is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gaufres Geurts SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gaufres Geurts SC, openstaande posities, locatie van Gaufres Geurts SC op de kaart.

Gaufres Geurts SC is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gaufres Geurts SC, company assigned to the tax number BE08249328613. The company Gaufres Geurts SC is located at the address: Rue des Meuniers 3; 4350; Remicourt (Pousset). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers - Ingredients. List of products are Wafers & pancakes - Mfg..
The main activity of Gaufres Geurts SC is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gaufres Geurts SC is not available. You also can look at reviews of Gaufres Geurts SC, open positions, location of Gaufres Geurts SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gaufres Geurts SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gaufres Geurts SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gaufres Geurts SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gaufres Geurts SC, employees, financial statistics.