FLVERVOER LUYPAERT NV

Contactgegevens FLVERVOER LUYPAERT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERVOER LUYPAERT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERVOER LUYPAERT NV

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Vremdesesteenweg 196 2530 Boechout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-54-22-32 32-34-54-22-32

Fax (fax): 32-34-54-03-40 32-34-54-03-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERVOER LUYPAERT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERVOER LUYPAERT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERVOER LUYPAERT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERVOER LUYPAERT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERVOER LUYPAERT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERVOER LUYPAERT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERVOER LUYPAERT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERVOER LUYPAERT NV
Products information FLVERVOER LUYPAERT NV

BTW identificatienummer (tax): BE07006225585
Ondernemingsnummer: 9867889404
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLVERVOER LUYPAERT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERVOER LUYPAERT NV
(Get full report from official database of BE for FLVERVOER LUYPAERT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERVOER LUYPAERT NV
Addition kinds of activities for FLVERVOER LUYPAERT NV

519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
36430102. Bel lichtcontactdozen, radio | Dial light sockets, radio
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist

Werken bij FLVERVOER LUYPAERT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERVOER LUYPAERT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERVOER LUYPAERT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERVOER LUYPAERT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van FLVERVOER LUYPAERT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVERVOER LUYPAERT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERVOER LUYPAERT NV. Laat een reactie achter voor FLVERVOER LUYPAERT NV. FLVERVOER LUYPAERT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERVOER LUYPAERT NV. Leave a respond for FLVERVOER LUYPAERT NV. FLVERVOER LUYPAERT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERVOER LUYPAERT NV op de google maps. Adres en contacten FLVERVOER LUYPAERT NV
Location of FLVERVOER LUYPAERT NV on the google maps. Address and contacts of FLVERVOER LUYPAERT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERVOER LUYPAERT NV FLVERVOER LUYPAERT NV: ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV | PIMKIE | RAFAEL MANUEL FERNANDEZ-CRUZ | CAPIAU SPRL | ANNE-MARIE FRERE

Other related companies as FLVERVOER LUYPAERT NV: ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV | PIMKIE | RAFAEL MANUEL FERNANDEZ-CRUZ | CAPIAU SPRL | ANNE-MARIE FRERE

FLVERVOER LUYPAERT NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERVOER LUYPAERT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006225585. Het bedrijf FLVERVOER LUYPAERT NV bevindt zich op het adres: Vremdesesteenweg 196 2530 Boechout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVERVOER LUYPAERT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERVOER LUYPAERT NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERVOER LUYPAERT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERVOER LUYPAERT NV, openstaande posities, locatie van FLVERVOER LUYPAERT NV op de kaart.

FLVERVOER LUYPAERT NV is a company, that was registered 2000 in Boechout region, Belgium. Full name of company is FLVERVOER LUYPAERT NV, company assigned to the tax number BE07006225585. The company FLVERVOER LUYPAERT NV is located at the address: Vremdesesteenweg 196 2530 Boechout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVERVOER LUYPAERT NV were not found.
The main activity of FLVERVOER LUYPAERT NV is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERVOER LUYPAERT NV is not available. You also can look at reviews of FLVERVOER LUYPAERT NV, open positions, location of FLVERVOER LUYPAERT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERVOER LUYPAERT NV, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERVOER LUYPAERT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERVOER LUYPAERT NV, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERVOER LUYPAERT NV, employees, financial statistics.