ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV

Contactgegevens ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Fotografieln. 14 2610 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-25-55-77 32-38-25-55-77

Fax (fax): 32-38-25-37-02 32-38-25-37-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV
Products information ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV

BTW identificatienummer (tax): BE05024017333
Ondernemingsnummer: 8016418457
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Air treatment - equipment and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV
(Get full report from official database of BE for ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV
Addition kinds of activities for ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV

2873. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
593200. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
754903. Sleepdiensten | Towing services
15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
78190104. Directeuren, onafhankelijk: film | Directors, independent: motion picture

Werken bij ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV in sociale netwerken
Look for responds of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. Laat een reactie achter voor ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. Leave a respond for ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV. ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV op de google maps. Adres en contacten ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV
Location of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV on the google maps. Address and contacts of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV: RESTOBOWL | HUMAN MANAGEMENT ADVICE | Mecano | COIFFURE DANIELE | Delvaux Anandi

Other related companies as ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV: RESTOBOWL | HUMAN MANAGEMENT ADVICE | Mecano | COIFFURE DANIELE | Delvaux Anandi

ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05024017333. Het bedrijf ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV bevindt zich op het adres: Fotografieln. 14 2610 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Air treatment - equipment and systems. Producten gemaakt in ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, openstaande posities, locatie van ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV op de kaart.

ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, company assigned to the tax number BE05024017333. The company ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV is located at the address: Fotografieln. 14 2610 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Air treatment - equipment and systems. Products created in ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV were not found.
The main activity of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV is not available. You also can look at reviews of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, open positions, location of ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENGELEN-HEERE KOELTECH/AIRCOND NV, employees, financial statistics.