FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV

Contactgegevens FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Nijverheidsstr. 54 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-50-13-11 32-33-50-13-11

Fax (fax): 32-33-54-01-55 32-33-54-01-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV
Products information FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07006225585
Ondernemingsnummer: 9867889404
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV
(Get full report from official database of BE for FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV
Addition kinds of activities for FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV

8031. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
17610102. Dak reparatie | Roof repair
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
30691600. Rubberband | Rubber tape
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
50520102. Goud erts | Gold ore
57229903. Naaimachines | Sewing machines
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees

Werken bij FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. Laat een reactie achter voor FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. Leave a respond for FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV. FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV op de google maps. Adres en contacten FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV
Location of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV on the google maps. Address and contacts of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV: DENDERHOF | Synapsys S.P.R.L. | TISSAGE MAHIEU NV | KID COOL | ILKE VAN CAMP

Other related companies as FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV: DENDERHOF | Synapsys S.P.R.L. | TISSAGE MAHIEU NV | KID COOL | ILKE VAN CAMP

FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006225585. Het bedrijf FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstr. 54 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, openstaande posities, locatie van FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV op de kaart.

FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV is a company, that was registered 2000 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, company assigned to the tax number BE07006225585. The company FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV is located at the address: Nijverheidsstr. 54 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV were not found.
The main activity of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV is not available. You also can look at reviews of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, open positions, location of FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXPEDITIEBEDRIJF WIM BOSMAN ANTWERPEN NV, employees, financial statistics.