ILKE VAN CAMP

Contactgegevens ILKE VAN CAMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILKE VAN CAMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILKE VAN CAMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 12B3; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32330580 32330580

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILKE VAN CAMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILKE VAN CAMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILKE VAN CAMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILKE VAN CAMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILKE VAN CAMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILKE VAN CAMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILKE VAN CAMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILKE VAN CAMP
Products information ILKE VAN CAMP

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILKE VAN CAMP
(Get full report from official database of BE for ILKE VAN CAMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILKE VAN CAMP
Addition kinds of activities for ILKE VAN CAMP

832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
02790201. Volière | Aviary
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
36790110. Solenoïden voor elektronische toepassingen | Solenoids for electronic applications
38290512. Spectrometers, vloeibare scintillatie en nucleaire | Spectrometers, liquid scintillation and nuclear
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
87420305. Verkoop (inclusief verkoop management) consultant | Sales (including sales management) consultant
95329900. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec

Werken bij ILKE VAN CAMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILKE VAN CAMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILKE VAN CAMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILKE VAN CAMP. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van ILKE VAN CAMP in sociale netwerken
Look for responds of ILKE VAN CAMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILKE VAN CAMP. Laat een reactie achter voor ILKE VAN CAMP. ILKE VAN CAMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILKE VAN CAMP. Leave a respond for ILKE VAN CAMP. ILKE VAN CAMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILKE VAN CAMP op de google maps. Adres en contacten ILKE VAN CAMP
Location of ILKE VAN CAMP on the google maps. Address and contacts of ILKE VAN CAMP

Andere gerelateerde bedrijven als come ILKE VAN CAMP ILKE VAN CAMP: BؤCKEREI KOCKARTZ | KDT KEUKENS | ROEACH-DE ARK | FRANCO FOSSATI | E. BEUNCKENS

Other related companies as ILKE VAN CAMP: BؤCKEREI KOCKARTZ | KDT KEUKENS | ROEACH-DE ARK | FRANCO FOSSATI | E. BEUNCKENS

ILKE VAN CAMP is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILKE VAN CAMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf ILKE VAN CAMP bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 12B3; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ILKE VAN CAMP is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILKE VAN CAMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILKE VAN CAMP, openstaande posities, locatie van ILKE VAN CAMP op de kaart.

ILKE VAN CAMP is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILKE VAN CAMP, company assigned to the tax number BE04432952880. The company ILKE VAN CAMP is located at the address: MECHELSESTEENWEG 12B3; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ILKE VAN CAMP is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ILKE VAN CAMP is not available. You also can look at reviews of ILKE VAN CAMP, open positions, location of ILKE VAN CAMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILKE VAN CAMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILKE VAN CAMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILKE VAN CAMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILKE VAN CAMP, employees, financial statistics.