Copy King-Dicla

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Copy King-Dicla
Private companiesMotion Pictures • Copy King-Dicla

Contactgegevens Copy King-Dicla: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Copy King-Dicla: address, phone, fax, email, website, opening hours

Copy King-Dicla

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Harpstraat 22-26; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 60 74 (+32-011 22 60 74) 011 22 60 74 (+32-011 22 60 74)

Fax (fax): 011 22 79 53 (+32-011 22 79 53) 011 22 79 53 (+32-011 22 79 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Copy King-Dicla: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Copy King-Dicla"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Copy King-Dicla"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Copy King-Dicla, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Copy King-Dicla. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Copy King-Dicla, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Copy King-Dicla. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Copy King-Dicla
Products information Copy King-Dicla

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Copies

Product categorie (product category): Printing Digital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Copy King-Dicla
(Get full report from official database of BE for Copy King-Dicla)

Aanvulling soorten activiteiten voor Copy King-Dicla
Addition kinds of activities for Copy King-Dicla

22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
26550100. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
51691201. alcoholen | Alcohols
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij Copy King-Dicla: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Copy King-Dicla: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Copy King-Dicla. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Copy King-Dicla. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

Zoek naar antwoorden van Copy King-Dicla in sociale netwerken
Look for responds of Copy King-Dicla in social networks

Lees alle opmerkingen voor Copy King-Dicla. Laat een reactie achter voor Copy King-Dicla. Copy King-Dicla bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Copy King-Dicla. Leave a respond for Copy King-Dicla. Copy King-Dicla on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Copy King-Dicla op de google maps. Adres en contacten Copy King-Dicla
Location of Copy King-Dicla on the google maps. Address and contacts of Copy King-Dicla

Andere gerelateerde bedrijven als come Copy King-Dicla Copy King-Dicla: FOYER AQUERO | MAISON CARRESSE | Séraphine Graphics SPRL | KANTOOR VANDEWOUDE | L. D'ESPALLIER

Other related companies as Copy King-Dicla: FOYER AQUERO | MAISON CARRESSE | Séraphine Graphics SPRL | KANTOOR VANDEWOUDE | L. D'ESPALLIER

Copy King-Dicla is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Copy King-Dicla, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf Copy King-Dicla bevindt zich op het adres: Harpstraat 22-26; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing Digital. Lijst met producten zijn Copies.
De hoofdactiviteit van Copy King-Dicla is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Copy King-Dicla is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Copy King-Dicla, openstaande posities, locatie van Copy King-Dicla op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Copy King-Dicla is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Copy King-Dicla, company assigned to the tax number BE08845611572. The company Copy King-Dicla is located at the address: Harpstraat 22-26; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing Digital. List of products are Copies.
The main activity of Copy King-Dicla is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Copy King-Dicla is not available. You also can look at reviews of Copy King-Dicla, open positions, location of Copy King-Dicla on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Copy King-Dicla, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Copy King-Dicla, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Copy King-Dicla, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Copy King-Dicla, employees, financial statistics.