Séraphine Graphics SPRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Séraphine Graphics SPRL
Private companiesMotion Pictures • Séraphine Graphics SPRL

Contactgegevens Séraphine Graphics SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Séraphine Graphics SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Séraphine Graphics SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Berkendael 127; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 347 56 94 (+32-02 347 56 94) 02 347 56 94 (+32-02 347 56 94)

Fax (fax): 02 347 23 81 (+32-02 347 23 81) 02 347 23 81 (+32-02 347 23 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Séraphine Graphics SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Séraphine Graphics SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Séraphine Graphics SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Séraphine Graphics SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Séraphine Graphics SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Séraphine Graphics SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Séraphine Graphics SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Séraphine Graphics SPRL
Products information Séraphine Graphics SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04723815917
Ondernemingsnummer: 7578887939
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Séraphine Graphics SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Séraphine Graphics SPRL
(Get full report from official database of BE for Séraphine Graphics SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Séraphine Graphics SPRL
Addition kinds of activities for Séraphine Graphics SPRL

09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
38299915. Zoutgehalte indicatoren, behalve industriële proces type | Salinity indicators, except industrial process type
60990100. Controleer clearing services | Check clearing services
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service

Werken bij Séraphine Graphics SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Séraphine Graphics SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Séraphine Graphics SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Séraphine Graphics SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

Zoek naar antwoorden van Séraphine Graphics SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Séraphine Graphics SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Séraphine Graphics SPRL. Laat een reactie achter voor Séraphine Graphics SPRL. Séraphine Graphics SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Séraphine Graphics SPRL. Leave a respond for Séraphine Graphics SPRL. Séraphine Graphics SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Séraphine Graphics SPRL op de google maps. Adres en contacten Séraphine Graphics SPRL
Location of Séraphine Graphics SPRL on the google maps. Address and contacts of Séraphine Graphics SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Séraphine Graphics SPRL Séraphine Graphics SPRL: L & A Re.Pro | A.V.V.V. | FR. SCHUTYSER | JACQUES BECO | SOTAC

Other related companies as Séraphine Graphics SPRL: L & A Re.Pro | A.V.V.V. | FR. SCHUTYSER | JACQUES BECO | SOTAC

Séraphine Graphics SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Séraphine Graphics SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723815917. Het bedrijf Séraphine Graphics SPRL bevindt zich op het adres: Rue Berkendael 127; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Séraphine Graphics SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Séraphine Graphics SPRL is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Séraphine Graphics SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Séraphine Graphics SPRL, openstaande posities, locatie van Séraphine Graphics SPRL op de kaart.

Séraphine Graphics SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Séraphine Graphics SPRL, company assigned to the tax number BE04723815917. The company Séraphine Graphics SPRL is located at the address: Rue Berkendael 127; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graphic designers. Products created in Séraphine Graphics SPRL were not found.
The main activity of Séraphine Graphics SPRL is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Séraphine Graphics SPRL is not available. You also can look at reviews of Séraphine Graphics SPRL, open positions, location of Séraphine Graphics SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Séraphine Graphics SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Séraphine Graphics SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Séraphine Graphics SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Séraphine Graphics SPRL, employees, financial statistics.