MARIE-P. CHRISTOPHE

Contactgegevens MARIE-P. CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-P. CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-P. CHRISTOPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEMERINGLAAN 14BA; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26876928 (+32-26876928) 26876928 (+32-26876928)

Fax (fax): +32 (61) 524-96-49 +32 (61) 524-96-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-P. CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-P. CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-P. CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-P. CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-P. CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-P. CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-P. CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-P. CHRISTOPHE
Products information MARIE-P. CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE01363647460
Ondernemingsnummer: 2467498779
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MARIE-P. CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-P. CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for MARIE-P. CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-P. CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for MARIE-P. CHRISTOPHE

32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
51490306. Moutextract | Malt extract
51590304. Pelts | Pelts
56329902. Blouses | Blouses

Werken bij MARIE-P. CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-P. CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-P. CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-P. CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van MARIE-P. CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-P. CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-P. CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor MARIE-P. CHRISTOPHE. MARIE-P. CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-P. CHRISTOPHE. Leave a respond for MARIE-P. CHRISTOPHE. MARIE-P. CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-P. CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten MARIE-P. CHRISTOPHE
Location of MARIE-P. CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of MARIE-P. CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-P. CHRISTOPHE MARIE-P. CHRISTOPHE: FLDIAMOND SPRING COMPANY NV | FRANCY REGNIER | COIFFURE CHLO? | ELETEC | FE. GREGMATIC

Other related companies as MARIE-P. CHRISTOPHE: FLDIAMOND SPRING COMPANY NV | FRANCY REGNIER | COIFFURE CHLO? | ELETEC | FE. GREGMATIC

MARIE-P. CHRISTOPHE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-P. CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363647460. Het bedrijf MARIE-P. CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: SCHEMERINGLAAN 14BA; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in MARIE-P. CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-P. CHRISTOPHE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-P. CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-P. CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van MARIE-P. CHRISTOPHE op de kaart.

MARIE-P. CHRISTOPHE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-P. CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE01363647460. The company MARIE-P. CHRISTOPHE is located at the address: SCHEMERINGLAAN 14BA; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in MARIE-P. CHRISTOPHE were not found.
The main activity of MARIE-P. CHRISTOPHE is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-P. CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of MARIE-P. CHRISTOPHE, open positions, location of MARIE-P. CHRISTOPHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-P. CHRISTOPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-P. CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-P. CHRISTOPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-P. CHRISTOPHE, employees, financial statistics.